1-1 akademiet-hero.png

Et 6 ugers forløb designet til at give dig et større salgsmomentum og flow af 1:1 klienter. Er du klar til at ekspandere?

1:1 Akademiet er et af de mest powerfulde og stærke signaturforløb jeg nogensinde har skabt! 

Forløbet er for dig der er ønsker at gå efter MINIMUM en halv million i omsætning i år.
Det har du allerede besluttet ... 

 

Du er klar til at skabe en business hvor du ikke længere skal bekymre dig om økonomisk ustabilitet, eller om hvad du nu skal sælge. Her får du ingen hokus pokus, men en velafprøvet strategi som jeg og mine mest succesfulde klienter har brugt til at skabe en stabil omsætning, og et stigende kundeflow.

4 grunde til at 1:1 Akademiet er en lifesaver for dig der vil sælge forløb:

  1. Du lærer den simple metode til hvordan du bruger dine salgskanaler til at tiltrække købsklare klienter/kunder
     

  2. Du får min guide til hvordan du sammensætter dit forløb/pakkeydelse, OG hvordan du sætter en pris du kan eje
     

  3. Du får nemme skabeloner til hvad og hvordan du skal skrive dine salgstekster (du skal blot sætte dine egne budskaber ind, og så er du kørende)
     

  4. Du slipper for at bruge tid på at prøve at regne ud hvordan du skal strukturere din succesfulde lancering af dit forløb - du får nemlig serveret planen og strategien her!

1U9A0675.jpg
1U9A1256-2.jpg


Din Business Wing Woman
MAJKEN SOELBERG
 

Jeg ved at du hurtigt kan tage et af de vildeste kvantespring i din business.

Nemlig ved at sælge din viden pakket ind i et high end forløb. 


Da jeg begyndte at sælge forløb til +20.000 kr., ændrede det hele mit liv og min business.

 

Jeg stod før det samme sted som dig.

 

Der hvor jeg solgte min tid og viden som enkeltsessioner eller som små lavtbetalte forløb, og aldrig helt kunne føle mig sikker på den økonomiske stabilitet i min virksomhed.

 

Jeg vidste ikke om det var muligt for mig at lave det skifte, men jeg følte forandringen i min business kalde på mig med hver en celle i min krop. Jeg var klar til at skabe alignment mellem min værdi og de resultater jeg gerne ville skabe med mine kunder.

Klip til to år senere, hvor jeg har omsat for over 2.500.000 kr., og hvor jeg i dag hjælper mine soulmate klienter med at skabe massive resultater og forandringer. 

Og inden du begynder at argumentere for, at du ikke kan sælge forløb til +10.000 kr. fordi du fx ikke har den rette målgruppe, så læs her: 

Jeg har set både fotografer, grafikere, coaches og mentorer med speciale indenfor fx unge, parforhold, selvværd, markedsføring, kostvejledning, you name it - gøre kunsten efter! 

 

Jeg ved at du også kan gøre det samme! 

 

 

High fives Majken

- Forløbets sammensætning -

1-1aka mockup.png

Modul No. 1

Fundament & Purpose 

Metoden til at skabe et solidt fundament for at du kan tage kvantespring med din business. 
Du får værktøjerne til at tage din autoritet hjem, så du kan stå stærkt i din ekspertrolle.


 

Modul No. 2

C.E.Own It Mindset 

Værktøjerne der giver dig et mindset som ikke står i vejen for din skalering.
Det er nu du gør din niche knivskarp, og bliver bevidst om den forskel du er her for at skabe.


 

Modul No. 3

Magnetisk Branding

Metoden til at tiltrække high end klienter igennem dine platforme.

Du får mine skabeloner til at skabe content (både stories, opslag og e-mail skabeloner) der får dine hell yes-klienter til at flokkes efter dig


 

Modul No. 4

Magnetisk Signaturforløb

Alt hvad du har brug for at vide for at skabe, udarbejde og prissætte et forløb til +10.000kr der nærmest sælger sig selv 


 

Modul No. 5

Succesfuld Launch 

Hemmeligheden bag en skråsikker lancering af dit signaturforløb.
Jeg viser dig hvordan du sælger til et koldt, lunt og varmt publikum både med og uden e-mail markedsføring.
Du lærer hele min strategi lige fra mailflow, freebie og launch af dit nye forløb, og du får adgang til mine skabeloner fra tidligere launches som har udsolgt mine +20.000kr forløb på under en uge. 

 

Modul No. 6

High Vibe Salg  

Efter det her modul vil du slet ikke kunne lade være med at sælge!

Salg vil føles let, autentisk og energifyldt for dig. Du får også min strategi til at sælge dit forløb både med og uden afklaringssamtaler. 

THersa.png

Jeg havde aldrig troet, at på de 8 uger jeg havde Majken som mentor, at jeg ville fordoble min månedlige omsætning - men det var muligt! Jeg er så glad for at jeg investerede i Majken som mentor. 

THERESA LASSEN
Fotograf

Kalder det på dig?

Kalder det på dig?


Din investering:

6 online moduler, over 10 videoguides + workbooks 

+ bonus "Sådan får du 100% succesrate på dine afklaringssamtaler" 

Inkl. 6 ugers Mastermind forløb med sparring fra Majken 
 


Næste hold - Efteråret 2022

 
 

 

 

 


 


Du får direkte evighedsadgang til de 6 eksklusive moduler + bonusmaterialet. 

Har du nogle spørgsmål, så send mig en lydbesked eller besked på Instagram, og lad os afklare om 1:1 Akademiet er præcis det du har manglet for at få dine salgs-brikker til at falde på plads!

 

LET'S GO 
Majken 

 

Akademiet bonusser.png

Jeg vidste at jeg ville lancere et 3 måneders 1:1 forløb, men jeg havde ingen anelse om hvordan jeg skulle gribe det an. Det har Majken virkelig hjulpet mig med at få overblik over og styr på. Majken har været med til at sætte skub i - og kickstarte, min forretning.
Det er jeg yderst taknemmelig for. 

KATRINE THYGE
Selvværdscoach

Testimonial billede.png

Ofte stillede spørgsmål

Q: Hvem er 1:1 Akademiet for?
 

A: Det er for dig der sælger din viden eller dine kompetencer 1:1.
Det kan være at du fx er coach, mentor, grafiker, fotograf, personlig træner, kosmetolog, konsulent, terapeut eller behandler. Du sælger dine ydelser/pakker primært på timebasis, og ønsker at skabe en stabil forretning med højere omsætning, og flere indtægtsmuligheder - I got you!


Q: Hvordan skal jeg forstå "high end forløb"?

A: Et high end forløb er et forløb (eller en pakkeløsning hvis du fx er fotograf eller grafiker), som er det højest prissatte som du har i din forretning. På dette forløb får du metoden og strategien til at skabe og sælge forløb/pakkeydelser til +10.000 kr, meeeeen tro mig: Denne her salgsstrategi vil du kunne bruge til at sælge ydelser ligefra low end til high end - det tør jeg æde min hat på!

 

Q: Jeg har ikke allerede et forløb at sælge, er 1:1 Akademiet for mig?

A: På forløbet får du min plan og guide til hvordan du kan sammensætte indholdet i et forløb/pakke til +10.000 kr., så du kan komme godt fra start. Har du allerede et forløb du gerne vil sælge (eller som du før har lanceret, men gerne vil skrue op for), så er 1:1 Akademiet også for dig. Du får netop hele formlen til at (re)lancere dit forløb med succes. Q: Hvor meget tid skal jeg afsætte til hvert modul?
 

A: Hvert modul har en videoundervisning á ca. 20-30 min. varighed + en tilhørende workbook. Jeg anbefaler at du bruger ca. 2 timer pr. modul, og derefter tid på at implementere strategien i din forretning - hvilket vil variere alt afhængigt af hvor varmt dit publikum er. Det lærer jeg dig alt om at navigere i på Modul 5


Q: Hvad hvis jeg senere vil opgradere til VIP?
 

A: Det skal du være velkommen til, hvis der er plads på VIP holdet. Der er begrænset antal pladser, så skynd dig at hapse din plads hvis det kalder på dig.Jeg GLÆDER mig til at hjælpe dig med at sparke gang i din forretning en gang for alle! 

High fives 
Majken

 

Aka solgt.png