top of page
attract.png

Vil du tiltrække markant flere potentielle kunder igennem dine sociale medier, og have min hjælp til at opbygge et magnetisk brand? 
ATTRACT er for dig. 

Vil du lære at mestre en af de bedstsælgende salgskanaler du overhovedet har? 

 

Instagram er den platform som jeg tiltrækker 90% af mine kunder fra. Med over 13.000 følgere, og med et hav af fantastiske resultater fra mine klienter, vil jeg elske også at guide og hjælpe dig med at få det maksimale ud af dine sociale medier. 

Måske oplever du lige nu: 
 

 • At det kan være svært at finde ud af hvad, hvornår og hvordan du skal dele på dine sociale medier
   

 • At det føles svært at navigere i hvordan du skaber et visuelt brand på fx Instagram, som ikke blot er pænt, men som også tiltrækker nye følgere og skaber interaktion
   

 • At det med at sælge på dine sociale medier ikke altid føles lige simpelt
   

 • At dine følgere ikke interagerer eller køber særlig meget af dig, når du forsøger at sælge til dem

Hej love!

Igennem de sidste 6 år har jeg brugt Instagram til at markedsføre mit personlige brand, og jeg har gennemtestet denne kanal, og fundet ud af hvad der virker, og hvad der ikke gør. 


ATTRACT-pakken er derfor skabt, for at give dig: 
 

 • Skræddersyet hjælp til hvad du skal dele på Instagram - lige fra opslag til stories og reels (slut med at gætte dig frem til hvad der virker) 
   

 • Simple og skræddersyede go to skabeloner til dit brand, som du kan bruge til at konvertere langt flere salg 
   

 • En udførlig strategiplan for dine sociale medier, så du kan læne dig op af denne, og bruge din tid mest fornuftigt
   

 • Ro i maven over hvordan du bliver personlig, værdiskabende og relaterbar i dit content, uden at skulle udlægge hele dit privatliv 

IMG_8424 2.jpg
IMG_6743.jpg
IMG_4688.jpg
IMG_5255.jpg
7.png

Når du investerer i ATTRACT får du:

 

 • Grundig gennemgang og analyse af din Instagram
   

 • 1 x 60 minutters 1:1 Instagram Strategisession 
   

 • Din helt egen udførlige og skræddersyede 17 siders strategiplan for Instagram og evt. Facebook, med foreslag til din nye biografitekst, hvilke hashtags du skal bruge, content-emner og søjler, og meget mere
   

 • Rådgivning og vejledning i hvordan du optimerer dit feed. Du modtager et moodboard + et mockup af hvordan jeg anbefaler at du sammensætter dit feed fremadrettet 
   

 • Personlige content-skabeloner: Du får 10 specialdesignede content-skabeloner som du kan bruge til at opgradere dit visuelle udtryk på din profil (værdi 2.500 kr)
   

 • Skræddersyet stories til salg af et af dine produkter: Du vælger selv hvilket af dine produkter som jeg skal lave min. 5 stories ud fra, som du kan bruge til at sælge med. Jeg skriver også din salgstekst (værdi 3.000 kr).

8.png

DIN INVESTERING: 
 

6.500 kr. ex moms 

eller fx 6 rater á 1083 kr. ex moms

Book din Attract Instagram Session herunder. Så snart at du har investeret i din plads, får du adgang til min kalender hvor du kan booke tid til din session. Kontakt mig endelig hvis du har nogle spørgsmål. 

 

Let's go! 

Majken

Ofte stillet spørgsmål:

 

Hvem er ATTRACT for?
 

ATTRACT er en Instagram strategisession + udarbejdelse af diverse contentstrategiske planer og skabeloner, der er for dig der har et personligt brand, og som fx er selvstændig som fotograf, grafiker, coach, mentor, konsulent, frisør el. lign. 

Du kan få enorm værdi ud af denne pakkeløsning, hvad end om du er nyopstartet eller etableret. 

IMG_3864 2.jpg
IMG_6747.jpg
IMG_6741.jpg
IMG_7793.jpg
bottom of page