• Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon

© Copyright 2019 Majken Soelberg Photography & Coaching | CVR. nr. 37055484

Læs mine handelsbetingelser her.

BUSINESS BRANDING FOTOSESSION

Skræddersyet til dig, der er klar til at tage din business til næste niveau, igennem nærværende, autentiske og æstetiske billeder. 
 

Sammen skaber vi de billeder, som løfter dig og dit brand og samtidig gør dig endnu mere tydelig overfor din drømmemålgruppe.  

 


Jeg er ikke bare fotograf. Jeg er visuel formidler, og jeg ved hvad der skal til

- for at du og dit brand fremstår på bedste vis!


 


Vi ved det godt. Vi skal have fokus på storytelling i vores business, vores branding af hvem vi er, og hvad vi står for. Det er igennem personlige fortællinger at vores potentielle kunder/klienter får øje på os, og danner en form for relation, fordi de kan spejle sig i vores tekst. I vores historie. 
Den personlige historie, som fortæller dine kunder/klienter, hvem du er, og hvorfor du er nået dertil hvor du er i dag. 

Men hvad med dit billedemateriale? Hvad siger det om dig? Om din historie. Om dit budskab.
Kan du genkende dig selv og den rejse (måske endda transformation) som du er gennemgået for at stå der, hvor du står i dag, i dine nuværende billeder? 

Hvis dine nuværende billeder ikke resonere i dig, er de måske ikke med til at fortælle hvem du egentlig er, eller hvordan du er at arbejde sammen med. 

Måske er det bare nogle halv-hurtige mobilbilleder, eller et almindeligt opstillet portræt på hvid baggrund, hvor du bare stillede dig som fotografen sagde at du skulle. Måske mærkede du ikke helt efter i, om den fotograf du valgte til at tage dine billeder, faktisk havde samme intentioner med dine billeder, som du selv? 

Dine billeder er en ligeså vigtig del af din storytelling som din tekst. 

De er ligeså meget det første "handshake" med dine kunder/klienter, og en betydelig del af det helhedsbillede du giver af dig selv i det første online møde med dine potentielle kunder/klienter. 


Er du klar til at se dig selv og dit brand på en ny og mere sand, nærværende og æstetisk måde? 


 

Tid, harmoni og nærvær

Er for mig nøgleord for et succesfuldt samarbejde for at skabe lige præcis de billeder du drømmer om. 

Igennem flere års erfaringer med at fotografere mange forskellige typer mennesker - lige fra elite rytteren til borgmesteren - har jeg dannet mig et workflow, som gør at jeg ved lige præcis hvilket skræddersyet forløb der skal til, for at vi sammen får skabt det bedste resultat for dig og din business.

Først må jeg lære dig at kende, så jeg ved lige præcis hvilke af dine egenskaber og kompetencer vi skal fremhæve i din fotosession. 

Kontakt

Kontakt mig via min mailformular eller på pr. telefon og lad os tage en uforpligtende samtale om, hvordan jeg kan hjælpe dig med at skabe smukke billeder for dit brand. 

SAMTALE og planlægning

Forud for din fotografering, taler vi sammen og forbereder dig på dit forestående photoshoot. 

Vi taler om hvordan du fremstår bedst muligt, og hvordan din fotosession skal forløbe. Jeg giver også brugbar rådgivning ift. branding og visuel identitet. Efterfølgende modtager du min Forberedelsesguide til dit photoshoot. 

Styling og fotosession

Ud fra hvad vi har aftalt, har du enten booket make up og styling igennem mig, eller også sørger du selv for make up. Jeg hjælper dig med stylingen hvis du har behov for det.  
Vi starter din fotosession i ro og nærvær, med indledende meditationsøvelser. Jeg er nærværende, smilende og rummelig, og din fotosession vil føles som en leg. Din fotosession varer typisk ml. 1-2 timer.

Efterbehandling og fremvisning

Ca. 14 dage efter din fotosession vil du modtage dine fantastiske billeder til fremvisning i et online galleri. Her tilbyder jeg op til 1

times udvælgelses-samtale, så du kan vælge lige præcis de billeder som kommer til at give dig og hjertebusiness lige præcis den synlighed som den har fortjent.   

Camilla Kyndby

Indehaver af MoveOn & CamillaKyndby

Majken har ved flere lejligheder taget billeder til min virksomhed. Majken har en særlig evne til at få mig til at føle mig tilpas og naturlig foran kameraet, så hun fanger det rette udtryk og stemning. Hendes sans for æstetik og detaljer rammer plet hver gang.

Jeg kan på det varmeste anbefale Majken Soelberg.

Tina Hougaard

Medindehaver af PowerDog



Majkens billeder er fantastiske, og lyset er det bedste jeg har set. Det var derfor vi valgte hende. Både min partner og jeg er ikke voldsomt begejstrede for at stå foran kameraet, men sammen med Majken fik vi skabt et rum der gjorde det muligt at vi alle var tilpas. Og billederne blev intet mindre end fantastiske.

Billederne bruger vi flittigt både på hjemmesiden samt til vores FB side. Og vi vil klart bruge Majken igen, hvis behovet opstår.

Don't be afraid to shine. The sun doesn't give a f*** if it blinds 

you.

Min stil er magisk fordi..

.. jeg ikke blot fotograferer. Jeg er tilstede i nuet sammen med dig, og fordi jeg har sat mig rigtig godt ind i dit hjerte - din business, og fordi vi har lært hinanden at kende igennem det indledende forløb, er der rum og plads til at lade kreativiteten udfolde sig.

 

Din Business Branding fotosession skal være en unik oplevelse med fokus på velvære. 

Din fotosession kan udspille sig på en fed, smuk, rå location, i dit hjem, dine lokaler, dit yndlingssted i skoven, i mit skønne, lyse studie. Det er kun fantasien der sætter rammerne. 

Med mine fototekniske- og billedebehandlingsfærdigheder, modtager du dybt profesionelle billeder, som er klar til brug med det samme. 

Business Branding Fotosession - En investering i dig og din forretning
 

 • En afklarende telefonsamtale med fokus på forventningsafstemning 

 • Fysisk formøde med fokus på at forberede dig mentalt til din fotosession. Her kommer vi ind på:

  • Hvordan du får et selvkærligt syn på dig selv og dine billeder​

  • Hvad dine billeder skal bruges til - måske de skal bruges til en kampagne, markedsføring på de sociale medier, en artikel eller lign. 

  • Hvordan din virksomheds budskab kommer til udtryk igennem billedefortælling 

  • Hvordan din fotosession vil udspille sig fra A-Z 

  • Vores samtale finder sted enten i mit skønne studie i Tølløse, eller via telefon

 • Efter endt forberedelsessamtale modtager du min trin-for-trin guide til hvordan du forbereder dig mentalt og fysisk til din fotosession

 • Hjælp til styling af outfits. Hvis du er kvinde møder du op til din fotosession påført makeup, medmindre andet er aftalt.

 • Make up og håropsætning + touch up undervejs af Make Up Artist Ditte Steiness www.dittesteiness.com   

 • 2-3 timers magisk fotosession med fokus på DIG og din business. Jeg guider dig til at fremstå fra dine bedste og mest nærværende sider og vinkler

 • Lækker forplejning under din fotosession, herunder kaffe, the, vand og snacks. 

 • Professionel efterbehandling af dine billeder, inden du modtager dem til udvælgelse i dit online galleri. Her tilbyder jeg ved behov 1 times gratis rådgivning ift. hvilke billeder der kan bruges hvor og hvordan. 

 • 20 smukke og unikke billeder i digital format, der viser dit budskab og dig som du er, så du kan gå ud i verden og synliggøre din business. Dit galleri vil være et smukt mix af portrætter, close ups, detaljeskud og stemningsbilleder. Du kan altid tilkøbe ekstra billeder fra dit smukke galleri. Se mine separate priser for digitale filer og print her.

Pris: 10.000 kr. ex moms