• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© Copyright 2019 Majken Soelberg Photography & Coaching | CVR. nr. 37055484

Læs mine handelsbetingelser her.

FRA HOBBY TIL BUSINESS

FRA HOBBY TIL BUSINESS

- Et online foredrag som får dig til at tænke ud af boksen og op mod stjernerne 💭🌟

 Du er rigtig god til noget. Måske er du god til at tegne, fotografere, tale med mennesker, lave keramik eller noget helt femte. Du ved at du er god til det, for folk roser dig for det du kan og du ELSKER at være i det du laver og brænder for. 

Måske kender du situationen hvor du er blevet spurgt af dine relationer (eller måske af udefrakommende), om du ikke kan lave eller gøre det, du nu er god til, for dem? Måske er det første gang du er blevet spurgt, eller også er det langt fra. 

Men du ved ikke hvad du skal svare, for du føler dig måske ikke parat til at gøre det for andre, eller også ved du ikke hvad du skal tage for den ydelse eller det produkt som du faktisk leverer - og som du er god til! 

I så fald, er dette onlineforedrag fuldstændig skræddersyet til dig

Det er skræddersyet til dig som; 

 

  • Gerne vil begynde at tjene penge på den hobby du brænder for, men ikke ved hvordan? Du er i tvivl om hvordan du overhovedet skal komme igang, og om der overhovedet er nogle der vil betale for det du laver🤷🏼‍♀️

  • Gerne vil vide hvordan du kommer igang, sådan helt konkret, med at sælge dine produkter eller ydelser, på en måde der ikke føles "sælger-agtigt" 

  • Gerne vil have sandheden om, hvordan processen er at gå fra hobby til iværksætteri til rentabel forretning

  • Har en hobby eller idé du ønsker at tjene penge på, eller måske har afsluttet en uddannelse som nu giver dig mulighed for at tage kunder ind 

  • Gerne vil have vores allerbedste guldkorn til at komme igang med at tjene penge på din passion, som vi har indsamlet igennem vores egen iværksætterrejse gennem 4 år. 🔥

Vi giver dig 70 minutter spækket med guldkorn i vores onlineforedrag FRA HOBBY TIL BUSINESS - og det bedste af det hele: Du kan se det lige så snart at du har købt adgang!

Med rabatkoden "PASSION" får du indtil d. 3/6-19 400 kr. rabat
Din pris: 200 kr. inkl. moms

 

Om Crølle

Jeg er 27 år og stifter og ejer af enkeltmandsvirksomheden cjwritings, hvor jeg designer unikke og håndskrevne invitationer, fødselstavler, milestonecards mm.

 

Jeg har en bachelor i uddannelsesvidenskab og kandidat i pæd. psykologi, hvor mit fokus i de 5 år på universitetet var på organisationsudvikling, hukommelse og menneskelige relationer.

Efter jeg valgte at gå selvstændig, har jeg indset hvor mange af hemmelighederne bag en forretningssucces der kan findes i psykologien og teorierne om hvordan mennesker handler. Med "Fra Hobby til Business" har jeg et ønske om at give denne viden videre til andre erhvervsdrivende.

  • Instagram - Hvid Circle

Om Majken

Jeg er 28 år og stifter og ejer af enkeltmandsvirksomheden Majken Soelberg Photography & Coaching, som  har eksisteret siden 2015. Her tilbyder jeg fotosessions og business-mentorforløb for selvstændige og iværksættere.

Jeg er uddannet ergoterapeut, og har herfra bred viden og erfaring om menneskets psykologi og mentale sundhed. I juni 2019 bliver jeg certificeret Life & Business Coach fra Sofia Manning. 

Min rejse som iværksætter har givet mig en viden og indsigt som jeg ikke vil være for uden. Det er disse værktøjer jeg ønsker at videregive igennem "Fra Hobby til Business", så endnu flere iværksættere kan stå stærkt med deres forretning. 

  • Instagram - Hvid Circle