High end masterclass.png

EKSKLUSIV INVITATION

Gratis Masterclass

Er du klar til at skabe mere kundeflow i din forretning, uden at bruge mere tid på markedsføring?

Drømmer du om at leve et liv med maksimal frihed?

Vil du frigøre mere tid samtidig med at du hæver din omsætning markant, så din forretning ikke kun består af små samlebåndsopgaver/sessioner/kurser, men af dybdegående, transformerende 1:1 forløb som skaber resultater for både dig og dine klienter? 

 

Min virksomhed, min økonomi og mit liv ændrede sig, da jeg begyndte at sælge min viden pakket ind i 1:1 forløb, og jeg brænder for at hjælpe dig med at skabe samme forvandling.  

Vil du have mine fire bedste principper til at sælge din viden og kompetencer som high end forløb, så kom med på min GRATIS masterclass.

Her lærer jeg dig hvilke fire ting du bør ændre i din forretningsstrategi for at sælge din viden i højtbetalte 1:1 forløb.

Jeg kommer også ind på:

  • Den fejl de fleste selvstændige laver, når de sætter deres priser 

  • Hvorfor mange har svært ved at sælge deres high end forløb (og hvad du skal gøre i stedet for) 

  • Hvordan du står i din power og kommer udover stepperne med dit 1:1 forløb NU

 

Jeg er all in på gennemsigtbarhed og intet skjult salg - derfor: I slutningen af masterclass'en fortæller jeg om LEVITATION Businessmentor Uddannelsen, som starter d. 5. maj 2022. Du behøver ikke blive og høre om den, men den er især interessant for dig, som gerne vil leve af at hjælpe andre med at leve af deres passion, samtidig med at du udlever din egen. Hvis du brænder for at arbejde med branding, strategi, mindset og personlig udvikling, så er jeg sikker på at du vil elske at høre mere om netop denne uddannelse.
 

DELTAG FYSISK ELLER ONLINE 

Denne masterclass bliver både afholdt online og fysisk. 

Deltag i min online masterclass d. 16. marts kl. 10:00-11:00 over Zoom, tilmeld dig gratis herunder (begrænset antal pladser)  


Deltag i min fysiske VIP Masterclass

d. 23. marts kl. 18-20.00 i 4340 Tølløse. Tilmeld dig gratis herunder:
 

Yderst begrænset antal pladser! Der er plads til 20 skønne sjæle i mit studio, og aftenen vil byde på lette snacks, bobler og lækkert netværk med ligesindede.


Vi ses! 

Majken Soelberg

THersa.png

Jeg havde aldrig troet, at på de 8 uger jeg havde Majken som mentor, at jeg ville fordoble min månedlige omsætning - men det var muligt! Jeg er så glad for at jeg investerede i Majken som mentor. 

THERESA LASSEN
Fotograf

Jeg vidste at jeg ville lancere et 3 måneders 1:1 forløb, men jeg havde ingen anelse om hvordan jeg skulle gribe det an. Det har Majken virkelig hjulpet mig med at få overblik over og styr på. Majken har været med til at sætte skub i - og kickstarte, min forretning.
Det er jeg yderst taknemmelig for. 

KATRINE THYGE
Selvværdscoach

Testimonial billede.png