• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© Copyright 2020 Majken Soelberg Photography & Coaching | CVR. nr. 37055484
Leder du efter privatfotograferinger til fx bryllup-, familie- og gravid? Gå til www.storiesbysoelberg.dk

Læs mine handelsbetingelser her.

Investering

Pakke 1

1 times portrætfotografering. Fotografering af opstillingsbilleder på valgt location. 25 smukt efterbehandlede billeder, leveret digitalt i høj opløsning i eget galleri. 

Kr. 5.000,-

Pakke 2

Op til 3 timers fotografering. Stemningsbilleder fra før (i våbenhuset af bruden som bliver gjort klar, gæsterne ankommer), under og efter vielsen (lykønskninger, ris-kastning, kørsel fra kirken). Opstillingsbilleder på Jeres valgte location. 
Ca. 100 smukt efterbehandlede billeder, som leveres digitalt i høj opløsning i eget galleri.  

Kr. 7.500,-

Pakke 3

Op til 5 timers fotografering. Fotografering af brudens forberedelser i hjemmet/salon. Fotografering før (i våbenhuset af bruden som bliver gjort klar, gæsterne ankommer, gommens forventningsfulde blik), under og efter vielsen (fx lykønskninger, ris-kast, kørsel fra kirken). Opstillingsbilleder på Jeres valgte location. Fotografering af reception. 
Ca. 200 smukt efterbehandlede billeder, som leveres digitalt i høj opløsning i eget galleri.

Kr. 8.000,-

Pakke 4

Op til 8 timers fotografisk dækning som kan bruges i tidsrummet fra kl. 10-24.00.
Kan fx bruges til: Fotografering af brudens/gommens forberedelser i hjemmet/salon. Fotografering før (i våbenhuset af bruden som bliver gjort klar, gæsterne ankommer, gommens forventningsfulde blik), under og efter vielsen (fx lykønskninger, ris-kast, kørsel fra kirken). Opstillingsbilleder på Jeres valgte location. Fotografering af reception. De første timer af middagen. 
Alle billeder fra dagen (ca. 300) leveres smukt efterbehandlede i høj opløsning i eget galleri. OBS: Fra 2020 vil min dygtige fotograf Victoria Binder stå for fotograferingen efter jeres vielsesportrætter. Victoria kan også bookes til hele dagen igennem mig. 

Kr. 11.000,-

Pakke 5

Op til 14 timers fotografisk dækning.


Fotografering af brudens forberedelser i hjemmet/salon. Fotografering før (i våbenhuset af bruden som bliver gjort klar, gæsternes ankomst, gommens forventningsfulde blik mv.), under og efter vielsen (fx lykønskninger, ris-kast, kørsel fra kirken). Opstillingsbilleder på Jeres valgte location. Fotografering af reception. Fællesbillede. Fotografering af festen indtil brudevalsen.
 

Alle billeder fra dagen (min. 400) leveres smukt efterbehandlet i høj opløsning i eget galleri. OBS: Fra 2020 vil min dygtige fotograf Victoria Binder stå for fotograferingen resten af dagen, efter jeres vielsesportrætter. Victoria kan også bookes til hele dagen igennem mig. 

Kr. 15.000,-

Prislisten er gældende fra d. 01.09.2019 og gælder for alle bookinger i 2020. 
Jeg tager kun 2 bryllupper (heraf kun 1 heldagsbryllup) ind pr. måned, hvorfor det er en rigtig god idé at booke i god tid. 
Er jeg i forevejen booket på dagen, er det muligt at min freelance fotograf Victoria Binder kan forevige jeres dag. 
Kontakt mig for at høre nærmere.

Ofte stillede spørgsmål 

I hvor god tid skal vi booke dig til vores bryllup? 

Det er altid en god idé at være ude i god tid, så book gerne datoen når I kender den. Når det så er sagt, har jeg en gang imellem booket bryllupper ind med op til 1 uges varsel.
 

Når vi at mødes inden?

Når I booker mig, aftaler vi med det samme en dato for et forventningsmøde som afholdes ca. 1 måned inden brylluppet. Her mødes vi (oftest hos Jer - bor I mere end 50km. fra 4532 Gislinge, foretrækker jeg at vi mødes et sted imellem os) , og gennemgår detaljerne for brylluppet, Jeres ønsker og forventninger til billederne, samt Jeres ønsker og forventninger til mig som fotograf. Vi gennemgår også hvor og hvordan I modtager billederne. Forventningsmødet kan I nogle tilfælde være over Skype eller telefon. Har I booket en pakke hvor min fotografassistent Victoria står for noget af fotograferingen (ofte efter jeres bryllupsportrætter), vil Victoria også deltage ved formødet.

Hvordan fungerer det, når det er en anden fotograf som skal skyde billederne til vores fest? 
Da jeg fra 2020 ikke længere tilbyder heldagsfotografering af bryllupper, har jeg valgt at hyre min dygtige fotografassistent Victoria Binder ind til at dække jeres bryllupsdag fra efter jeres vielsesportrætter og t.o.m brudevalsen (hvis I har booket pakke 5). Det betyder at Victoria tager over for mig, og foreviger resten af jeres dag. Jeg kan 100% stå inde for Victorias arbejde, og da hun igennem 2019 har været med til at forevige bryllupper ved min side, og derved er blevet oplært i min stil. Jeg lover jer at I stadig får de smukkeste billeder, og at der vil blive bevaret en rød tråd igennem dagen. Billederne redigeres i samme stil, og afleveres samlet. 

Al fakturering og planlægning går stadig igennem mig. 

 


Hvornår og hvordan får vi vores billeder? 

Jeres billeder bliver leveret digitalt i høj opløsning, således at I selv kan vælge og stå for, hvordan og hvor mange print I efterfølgende ønsker. Billederne bliver leveret i et lukket galleri, som kun I og jeg har adgang til. Ved pakke 1 og 2 er leveringstiden ca. 3 uger. Ved pakke 3-5 er leveringstiden ca. 4 uger. Hvis I ønsker et par billeder til brug til takkekort, bestræber jeg mig selvfølgelig på at levere disse så hurtigt som muligt. 
 


Skal du have noget at spise?

Hvis I booker mig til fotografering i 1-3 timer, har jeg altid lidt at drikke og spise med til mig selv. Hvis I derimod har booket mig (eller Victoria) til 6-10 timer, har jeg/vi behov for at I stiller mad og drikke til rådighed undervejs - jeg/vi skal dog ikke sidde med til bords, men gerne i et lokale tilstødende jeres, så jeg hurtigt kan være klar mht. taler, sange mv. 

Hvad gør vi i tilfælde af dårligt vejr?
Skulle det regne på jeres bryllupsdag, er det blot sådan vejret var den dag. Jeg har fotograferet i alt slags vejr, og jeg ser det bestemt ikke som en hindring. Vi finder det positive frem i situationen, og vi har på forhånd lagt en plan i tilfælde af regn, sne, blæst mv. 

Hvordan med betaling? 

Ved booking af dato, fremsendes der en bookingbekræftelse samt faktura. Der skal altid betales et ikke refunderbart depositum ved booking på kr. 1.500,-. Det resterende beløb skal betales senest på dagen, enten via bankoverførsel, MobilePay eller kontant. 

Hvad hvis du bliver syg? 

Jeg er meget sjældent syg - og jeg har 7-9-13 aldrig aflyst en bryllupsfotografering pga. sygdom. Men sygdom kan jo ramme alle. Derfor har jeg et stort netværk af fotografer som jeg kan stå inde for, og som jeg i tilfælde af sygdom straks kan kontakte for Jer. Hvis jeg bliver syg får I selvfølgelig det fulde depositum tilbageført. 

 

Kørselsgebyr og rejseomkostninger? 

Alle priser er inkl. kørsel på Sjælland. Jeg kan bookes i hele Danmark samt i udlandet, dog skal jeg have betalt mine rejseomkostninger. 

 

Alle priser er inkl. moms samt kørsel på Sjælland. Prislisten er gældende
fra d. 01.08.2018 og erstatter tidligere udsendte prislister. 


Ønsker du at jeg løse en anden fotografisk opgave for dig? Kontakt mig her.