top of page
UNLOCK COVER-2.png

Jeg gætter på at du er landet her, fordi du er det samme sted som jeg var for to år siden. Et sted i din business hvor du føler at du; 

Knokler for at skabe resultater i din virksomhed, men de fleste dage er du i tvivl om det overhovedet er den rigtige vej du arbejder hen imod. 

 

Tvivler på om din niche, dine kunder, dit website, din markedsføringsstrategi er de(n) rigtige, og at det konstant sætter en stopper for at udleve alle de idéer du har. 

Ofte føler dig drænet for energi fordi du enten har en fuldt booket kalender af kunder hvor størstedelen ikke føles som det perfekte match, ELLER fordi du har svært ved at tiltrække kunder nok. 

 

Ofte sammenligner dig med andre i din branche og ofte fortæller dig selv at der måske er "for mange fisk i vandet" af din slags, og at det er svært at slå igennem på den måde du drømmer om i din virksomhed.
 

HVORDAN VILLE DIT LIV VÆRE HVIS

Du følte dig 100% selvsikker på din business, din branding, din niche, din ideelle kunde og dine kickass (online) ydelser/forløb?
 
Du vidste præcis hvad du skulle gøre, og hvordan, for at tiltrække lige præcis dine yndlingskunder (og masser af dem)? 

Du havde en klokkeklar strategi for dine lanceringer, uden at skulle bekymre dig om du nu ville omsætte for nok i denne eller næste måned, og du kunne sælge på en autentisk måde, uden at føle dig anmassende?

Du havde frihed (både økonomisk og personligt) til alt det der også er vigtigt for dig, uden at skulle bekymre dig om din virksomhed kunne blomstre imens. 


GOOD NEWS! DU ER KOMMET TIL DET RETTE STED!

MSP_9999.jpg

JEG HAR GÅET VEJEN SELV

Hello, skønne du! 

Jeg ved at du struggler for virkelig at knække koden til en succesfuld business lige nu - but I got you! Jeg har været der hvor du er, og jeg kender smerten ved at føle at man ligger al nødvendig energi (og penge) for at slå igennem i ens business, uden virkelig at gøre det! 

Jeg hedder Majken,  jeg er 29 år, mor til Isabella på 3 år og så er jeg businessmentor & branding fotograf (og din nye wing-(wo)man)!

Jeg har altid troet på at der måtte være en anden måde at leve livet på og opnå frihed (både personligt og økonomisk), som ikke indebærer at knokle sig selv halvt ihjel! 

For 2 år siden brændte jeg ud i min egen business, fordi jeg troede at jeg skulle tiltrække alle. Jeg var ikke tydelig i hvilken vej jeg ville lede min virksomhed, og derfor var det mine kunder der styrede vejen (do you feel me?!). 

Hvad jeg i stedet har skabt mig de sidste to år som selvstændig, er en indbringende, passionsbaseret business hvor jeg selv sætter dagsordenen! I dag arbejder jeg kun med de kunder og klienter jeg får energi af, og jeg har skabt mig et liv uden hverken personlige eller økonomiske begrænsninger!

Mine personlige resultater lyver ikke, og det er ligepræcis de værktøjer, øvelser og metoder som jeg har brugt, som du får adgang til når du er i forløb hos mig!
 

 • Gået fra en månedlig omsætning på 5.000-10.000 kr. til +100.000 kr/md. på bare 2,5 år

 

 • Rekord omsat for 142.374 kr. i april måned midt under corona og lockdown (mens jeg havde vores 3-årige datter hjemme) (og slået dén rekord i maj måned)

 • Frihed til at bestemme hvor meget (og hvornår) jeg vil arbejde om ugen

 

 • 300 salg af online kurser på bare et år
   

 • Over 17.000 følgere på de sociale medier 

 • Over 1.400 klik til min hjemmeside hver måned

 

 

Unlock your Passion™ er et 6 ugers online forløb der hjælper dig til at finde ind til kernen i din business, din niche og din ideelle kunde, samtidig med at du får hjælp til at skabe dit nye, eller næste, succesfulde (online) forløb som din målgruppe vil elske! Er du klar? 

FORLØBETS SAMMENSÆTNING
 

Kontakt

30 min. gratis afklaringssamtale med fokus på om jeg er den rette til at hjælpe dig i mål, og om du er TOP klar til at committe dig!

3 mdr.

MENTORFORLØB

Forløbet består af 6 x
1:1 1 times sessions
(første og sidste session kan være fysiske herudover pr. tlf)

6 x lydfiler som du modtager hver anden uge med svar på de spørgsmål der måtte opstå hos dig.

Du modtager din personlige unikke NEXT LEVEL workbook med øvelser og arbejdsopgaver til at skabe kvantespring i din biz!

Hjemmeøvelser

Under dit forløb, skræddersyer jeg arbejdsopgaver til dig, så du kan holde fokus hele vejen igennem.

Jeg er der 120% for dig! Du vil aldrig føle dig alene eller i tvivl om den vej du skal gå!

SÅ HVEM ER DU? 

Dette 1:1 NEXT LEVEL Businessforløb er skræddersyet til ambitiøse kvindelige selvstændige der: 

 

 • Sælger ydelser eller 1:1 forløb (fx coaches, mentorer, terapeuter, behandlere, kostvejledere eller fotografer/grafikere) 
   

 • DRØMMER om at tiltrække kunder med lethed, nydelse og glæde
   

 • Er FÆRDIGE med at nøjes med og knokle for resultater der ikke bakker op om et liv med FRIHED (både økonomisk og personligt)
   

 • Ved at det at tage big leaps I din business ikke er et quickfix, men at det er en længerevarende proces der kræver tid og arbejde (både med dit mindset og din markedsføring)
   

 • Ved at de ikke kan klare rejsen helt alene, og at det at tage big steps i din business kræver investeringer

ER DU ON FIRE, DARLING?!

Jeg tager kun få klienter i forløb om måneden, så du er sikker på at få en mentor der er dedikeret på at arbejde ligeså intenst på din drøm som dig selv!

Din investering: 20.000 kr. ex moms 
Mulighed for ratebetaling i 2 eller 3 rater.

Det siger mine kunder

"Mit coaching forløb hos Majken har været helt fantastisk, både støttende, hjælpende og helt dybt ind til roden. Virkelig nærende og det har været en kæmpe hånd lige der hvor jeg var og havde brug for lige dét som Majken kan. 
 

Majken er utrolig kærlig, positiv og super effektiv til at se muligheder og ideer til hvordan man kan gå til en udfordring. Det rum Majken skaber er magisk og jeg har virkelig fået ændret en masse til det gode i mit liv i den periode!

Er sindsyg taknemmelig for det! Tak." 

- CHLOE JOHANNSON, Body SDS Behandler

"Jeg er så heldig at være kommet under Majkens vinger, i form af enormt givende branding rådgivnings-sessions.
Majken hjalp med at
indskærpe min målgruppe ind til et område jeg brænder for at arbejde med

Derudover hjalp hun mig til at få styr på blandt andet hjemmeside og hashtags, og en masse andre ting. 
Majken er en fantastisk coach, hun forstår at gøre tingene forståelige og så er hun enormt inspirerende og motiverende. Jeg går altid fra hendes studie med et kæmpe motivationsboost og en større tro på mig selv, end jeg havde da jeg kom. 
Det er ikke sidste gang jeg bruger Majken, hun hænger på mig fra nu af!
Udover ovenstående er hun en fantastisk sød, imødekommende og varm person, man kun kan nyde at bruge tid med!

Hun har mine varmeste anbefalinger."

- MIE KERSTINE NIELSEN, Kostvejleder og Livsstilscoach

"Jeg kan KUN anbefale Majken!

Hun er skøn at arbejde med, nærværende, tillidsfuld, sjov og hamrende dygtig og professionel". 

- MARIA MØLLER BUNTZEN, Eventkoordinator hos Way-fair.dk 

If you don't build your dreams, someone else will hire you to build 

theirs.

Mit mål er at du ikke længere tvivler på eller nøjes med hvad du kan opnå i dit liv og i din business!

Efter dit NEXTLEVEL Businessforløb vil du: 

Kende din unikke zone of genius, og derfor ikke længere være i tvivl om hvad vej du skal gå i din business 

Have skabt målbare resultater (yaaas, queen! Her taler vi REAL business!)

Være klar til at gå efter en omsætning på 30.000, 50.000 eller 100.000 kr. (MERE) om MÅNEDEN, fordi du kan se dig selv tjene de penge med lethed

 

Tro på at det er realistisk for dig at omsætte for ovenstående, fordi du kender dine ideelle kunder og ikke længere behøver at knokle for at tiltrække dem 

 

Målrettet og fokuseret kunne gå efter dine drømme og visioner, uden at spænde ben for dig selv 

 

Have opbygget strategier og et mindset som gør at du står stærkt og urokkeligt i dig selv, også selv om du oplever modgang

Vide hvordan du bruger din passion som motivation og drivkraft i din markedsføring til at tiltrækker de ideelle kunder som ønsker at investere i dine high end ydelser/forløb. 

bottom of page