top of page
High end masterclass.png

Sådan hæver du din omsætning med high end 1:1 forløb

Gratis Masterclass

Er du klar til at skabe mere kundeflow i din forretning, uden at bruge mere tid på markedsføring?

Drømmer du om at leve et liv med maksimal frihed?

Vil du frigøre mere tid samtidig med at du hæver din omsætning markant, så din forretning ikke kun består af små samlebåndsopgaver/sessioner/kurser, men af dybdegående, transformerende 1:1 forløb som skaber resultater for både dig og dine klienter? 

 

Min virksomhed, min økonomi og mit liv ændrede sig, da jeg begyndte at sælge min viden pakket ind i 1:1 forløb, og jeg brænder for at hjælpe dig med at skabe samme forvandling.  

 Vil du have mine fire bedste principper til at sælge din viden og kompetencer som high end forløb, så kom med på min GRATIS masterclass.

Her lærer jeg dig hvilke fire ting du bør ændre i din forretningsstrategi for at sælge din viden i højtbetalte 1:1 forløb.

Jeg kommer også ind på:

  • Den fejl de fleste selvstændige laver, når de sætter deres priser 

  • Hvorfor mange har svært ved at sælge deres high end forløb (og hvad du skal gøre i stedet for) 

  • Hvordan du står i din power og kommer udover stepperne med dit 1:1 forløb NU

 


 

Klar til at vækste?

Deltag i min online masterclass d. 16. marts kl. 10:00-11:00 over Zoom, tilmeld dig gratis herunder (begrænset antal pladser). Kan du ikke se med live, så bare rolig - jeg sender et replay ud efterfølgende. 

Vi ses! 

Majken Soelberg

THersa.png

Jeg havde aldrig troet, at på de 8 uger jeg havde Majken som mentor, at jeg ville fordoble min månedlige omsætning - men det var muligt! Jeg er så glad for at jeg investerede i Majken som mentor. 

THERESA LASSEN
Fotograf

Jeg vidste at jeg ville lancere et 3 måneders 1:1 forløb, men jeg havde ingen anelse om hvordan jeg skulle gribe det an. Det har Majken virkelig hjulpet mig med at få overblik over og styr på. Majken har været med til at sætte skub i - og kickstarte, min forretning.
Det er jeg yderst taknemmelig for. 

KATRINE THYGE
Selvværdscoach

Testimonial billede.png
bottom of page