MSP_9689.jpg

Play it big!

Dit next level venter på dig.

Hvad end om du drømmer om +100.000 kr. om måneden, din første million eller om mere frihed i din forretning, så er det dit. Jeg viser dig hvordan du når dertil, på mit Next Level Business Mentorforløb. 

Det er slut med at spille småt i din business.

Jeg gætter på at du er havnet her fordi; 
 

 • Du er klar til ikke længere at skulle knokle i din business uden at skabe de resultater du drømmer om
   

 • Du ønsker at tiltrække din målgruppe på en simpel måde, hvor du ikke både skal have gang i Instagram, freebies, nyhedsbreve, LinkedIn, facebookgrupper, netværksgrupper og brevduer uden at skabe de store salg 
   

 • Du gerne vil arbejde med klienter/kunder som bare føles som et HELL YES match, og at du ikke længere vil nøjes med kunder og opgaver som dræner dig for energi 
   

 • Du er parat til at din omsætning matcher den energi og det engagement som du ligger i din virksomhed. Du er klar til at gå efter +100.000 kr. om måneden i omsætning, og til en hverdag hvor du ikke skal bekymre dig om din økonomi i slutningen af måneden
   

 • Du ved at dit next level venter lige rundt om hjørnet, og du er parat til at finde den strategi som skaber flow i din kundetilgang og økonomi - uden at gå på kompromis med din frihed til alt det som du også elsker ...

Bare rolig, du er ankommet til det absolut rette sted!

Der er nemlig godt nyt at hente! 

For jeg VED at du kan; 

 • Tiltrække de klienter (og masser af dem!) som giver dig lots of lækker energi at arbejde med, og som du kan skabe resultater med! 
   

 • Forme din business ud fra din zone of genius så du ikke længere behøver at knokle og udføre utallige opgaver i din business der ikke nærer dig! 
   

 • Blive et succesfuldt personligt brand som du kan skalere med tiden og som ikke begrænser dig i hverken din frihed eller omsætning!

MSP_5770.JPG
2.png

I maj måned ringede jeg dybt ulykkelig til Majken. Jeg havde et deltids job jeg virkelig ikke brød mig om ved siden af min virksomhed. Majkens ord åbnede mine øjne. 

"Mie, hvad tror du der ville ske hvis du ligger al den energi du bruger på at være så ulykkelig over i din virksomhed?"

For hvor havde hun ret! Samme dag lagde jeg min opsigelse og signede mig op til et mentor forløb hos Majken.

Jeg har ikke fortrudt et eneste sekund!

Majken har lært mig SÅ mange ting om det at have sin egen virksomhed, hjulpet mig til at skære ind til benet og virkelig lave det jeg brænder for. Men også hjulpet mig i min usikkerhed og frustration og hvordan jeg kan håndtere det fremover og meget mere. Så tak for dig Majken. Den mest motiverende kvinde jeg kender.

 

 Uden dig havde jeg nok givet op nu. Men nu kører jeg på og VED at jeg er på rette vej ❤

Mie Kerstine

PCOS MENTOR & PERSONLIG TRÆNER

Testimonial billede.png

Inden jeg startede i forløbet, vidste jeg godt, at jeg skulle lancere mit eget 3 måneders 1:1 coachingforløb, men jeg havde ingen anelse om, hvordan jeg skulle gribe lanceringsperioden an.
Det har forløbet og Majken virkelig hjulpet mig med, at få overblik over og styr på. Jeg er også blevet endnu skarpere på min ideelle kunde. Majken har været med til at sætte skub i - og at kickstarte min forretning, hvilket jeg er hende yderst taknemmelig for. 

Jeg anbefaler forløbet til alle andre selvstændige. Det er SÅ værdifuldt at have dig ved sin side - især i opbygningen og planlægning af eksekvering. Med dig er man garanteret skarpe pointer og virkelig høj kvalitet i alt, hvad du laver - og det ønsker jeg bestemt, at andre skal opleve.

 

Jeg ønsker, at andre skal give sig selv den gave det er, at arbejde sammen med dig. Tak!

Katrine Thyge

SELVÆRDSCOACH

Design uden navn.png

Det største udbytte er i bund og grund troen på, at min virksomhed nok skal lykkes, hvis jeg arbejder for det.

 

Derudover al den viden, som jeg har fået omkring, hvordan man får et nyt forløb skudt i gang og hvordan salgsprocessen ser ud. 
 

Du har gjort meget ud af at svare fyldestgørende og jeg er ret vildt med dine lydbeskeder - det fungerede så godt!
 

Jeg vil egentlige bare rose dig endnu engang, fordi du virkelig er inspirerende. Du er så dygtig til det, du gør og jeg håber, at jeg en dag kan gøre dig kunsten efter inden for mit eget felt. 
 

Jeg vil  anbefale forløbet til alle andre selvstændige!

Annesofie Krogh

PSYKOLOG

MSP_9718_edited.jpg

Kan du se det for dig, er det dit...

Lyder det kliché? 

Det syntes jeg også engang. Men jeg ved i dag at det er sandt.


Jeg ved at den ild der brænder i dig, brænder af en grund. Og du skal ikke lade dig nøjes med! Jeg kender smerten ved at føle at man ligger al nødvendig energi (og penge) for at slå igennem i ens business, uden virkelig at gøre det! 

Jeg hedder Majken,  jeg er 30 år, mor til Isabella & Alfred, kærester med Anders igennem 11 år, og så er jeg businessmentor (og din nye wing-(wo)man)!

Jeg har altid troet på at der måtte være en anden måde at leve livet på, og at det måtte være muligt at opnå frihed (både personligt og økonomisk), uden at det indebærer at knokle sig selv halvt ihjel! 

For 3 år siden brændte jeg ud i min egen business, fordi jeg troede at jeg skulle tiltrække alle. Jeg var ikke tydelig i hvilken vej jeg ville lede min virksomhed, og derfor var det mine kunder der styrede vejen (do you feel me?!). 

Hvad jeg i stedet har skabt mig de sidste par år som selvstændig, er en indbringende, passionsbaseret business hvor jeg selv sætter dagsordenen! I dag arbejder jeg kun med de kunder og klienter jeg får energi af, og jeg har skabt mig et liv uden hverken personlige eller økonomiske begrænsninger!

Mine personlige resultater lyver ikke, og det er ligepræcis de værktøjer, øvelser og metoder som jeg har brugt - og bruger, som du får adgang til når du er i forløb hos mig!
 

 • Gået fra en månedlig omsætning på 5.000-10.000 kr. til +100.000 kr/md. på bare 2,5 år
   

 • Over 1.000.000 kr. i omsætning om året

 

 • Omsat for på 252.000 kr i februar 2021 (gravid i 7. måned og med 20 timers arbejdsuge) 

 • Frihed til at bestemme hvor meget, hvorfra og hvornår jeg vil arbejde om ugen

 

 • Over 850 salg af online kurser
   

 • Over 17.000 følgere på de sociale medier 

 • Over 1.400 klik til min hjemmeside hver måned

 

 

NEXT LEVEL BUSINESS MENTORFORLØB

3 måneder med fuld fokus på dig og din vækst

4.png

7 timers powerfulde mentorsessioner over Skype eller tlf. Første og sidste session kan foregår fysisk i mit studie i Tølløse. 

5.png

Over 60 siders workbook og adgang til dit eksklusive drev og vidensbank hvor du finder how to-videoer samt lydfiler fra alle dine sessioner.

Workbook.png

Support og feedback via Voxer i hverdage indenfor 24 timer.

I got your back honey!

4.png

Majken har hjulpet mig med at skalere min forretning online
 

På 14 dage har jeg, alene på mit online kursus, omsat for det samme

beløb som jeg normalt omsætter for på et kvartal!

Ditte Young

CLAIRVOYANT & MENTOR

5.png

Nu kan jeg endelig se hvilken vej, jeg skal.

Og vigtigst af alt, har jeg skabt en dagligdag og en proces, som gør mig glad og giver mig en god hverdag.

Jeg er blevet udfordret ift. nogle mentale barriere, som sad i vejen for at komme videre med min forretning. Dem har jeg passeret under dette forløb med Majken. Og nu er verden pludselig blevet endnu større. Jeg har også fået ændret min tankegang ift. at det er OKAY at tage penge for det, man laver. 

YOU ARE THE QUEEN!!
Tak for at imødekomme HELE pakken og følelsesregistret.

Annemette Bjerre

KONSULENT OG COMMUNITYLEADER

6.png

Jeg havde ærligt meget ringe forventninger til den freebie og den tripwire “funnel”, som Majken hjalp mig med at opbygge. Jeg fik i vores business session nogle super gode ideer til, hvordan jeg kunne bygge den op, hvilke elementer der skulle indgå osv. Det var mega brugbart og konkret, men jeg var stadig i tvivl om det ville virke. 
 

Til min store overraskelse gik det rigtig godt... Da den funnel (en salgstragt), jeg havde lavet sammen med Majken, virkede da jeg havde omsat for 20.000 kr eks. moms efter ca. 14 dage, var jeg seriøst ikke til at skyde igennem . Jeg var så mega glad, stolt og lettet!

Det var den vildeste følelse.

I skrivende stund har min automatiske freebie bragt mig 1147 e-mail adresser på potentielle kunder, og tripwiren har omsat for 28.800 kr eks. moms. Lige præcis disse 28.800 kr. betyder rigtig meget for mig. De betyder nemlig, at jeg har rykket mig, at jeg har nedbrudt nogle begrænsende overbevisinger om mig selv og i dag VED, at jeg faktisk er “sådan en”, som er "nok"!

Tak tak tak for dine gode råd! 

Maja Lykke

SALGS & MINDSET MENTOR

My kind of people

De kvinder der investerer i mit 1:1 forløb har alle én ting tilfælles
- de er her for det lange løb!

Vi er et perfekt match hvis du...
 

 • Sælger ydelser,  1:1 forløb eller online kurser (som fx coach, mentor, terapeut, konsulent, behandler, kostvejleder eller fotograf/grafiker) 
   

 • Ønsker at skabe og tiltrække et kundeflow, uden at skulle bruge oceaner af tid på markedsføring
   

 • Er FÆRDIG med at nøjes med og knokle for resultater der ikke bakker op om et liv med FRIHED (både økonomisk og personligt)
   

 • Ved at det at tage big leaps i din business ikke er et quickfix, men at det er en længerevarende proces der kræver tid og arbejde (både med dit mindset og din markedsføring)
   

 • Ved at du ikke kan klare rejsen helt alene, og at det at tage big steps i din business kræver investeringer

Investering: 40.000 kr. ex moms 
eller 2 rater á 22.000 kr // 4 rater á 11.000 kr. ex moms

Jeg tager kun få nye klienter i forløb ad gangen. Næste åbning for ansøgning til en plads i 1:1 er i januar 2022. 

Jeg har i skrivende stund 0 ledige pladser tilbage, nye forløb opstartes i januar.
Kalder det på dig at være en af de første der får besked når jeg åbner op for nye pladser?

Skriv dig på ventelisten herunder.

MSP_9850.jpg

Mit mål er at du ikke længere tvivler på eller nøjes med hvad du kan opnå i dit liv og i din business!

Efter dit NEXT LEVEL Businessforløb vil du: 

Kende din unikke zone of genius, og derfor ikke længere være i tvivl om hvad vej du skal gå i din business 

Have skabt målbare resultater (yaaas, queen! Her taler vi REAL business!)

Være klar til at gå efter en omsætning på +50-100.000 kr. om MÅNEDEN, fordi du kan se dig selv tjene de penge med lethed

Målrettet og fokuseret kunne gå efter dine drømme og visioner, uden at spænde ben for dig selv 

Have klarlagt og udformet de vigtigste 3 ydelser i din forretning

Vide præcis hvordan at du skal markedsføre, lancere og køre launch af dine ydelser - du får adgang til hele min salgsstrategi 

Vide hvordan du afholder afklaringssamtaler med succes - uden at skulle føle dig som en eller anden fra telemarketing!

 

Have opbygget strategier og et mindset som gør at du står stærkt og urokkeligt i dig selv, også selv om du oplever modgang

Vide hvordan du bruger din passion som motivation og drivkraft i din markedsføring til at tiltrækker de ideelle kunder som ønsker at investere i dine high end ydelser/forløb. 

4.png

Jeg er dybt taknemmelig for, at jeg valgte at signe op til et mentorforløb hos dig.
 

Jeg har opnået utrolig mange ting på de 8 uger og på den mere målbare front har:

 • Jeg har oprettet en lukket Facebook-gruppe og fået næsten 200 medlemmer på den første måned.

 • Jeg har afholdt en 3-dages workshop med over 120 deltagere.

 • Jeg har fået opsat mit første 8 ugers onlineforløb “Forny dit liv” og solgt 19 pladser.

 • Og ikke mindst en helt konkret køreplan til fremtidige launches

 

Jeg elsker din rolige facon og dit høje ambitionsniveau på mine vegne. Du har stået klar, hvis jeg var ved at miste troen og du har guidet mig, hvis begrænsende overbevisninger var ved at tage over.

Jeg har fået utrolig meget med på vejen, ift. at følge dig og dine aktiviteter og det giver inspiration til mit eget setup.

Jeg vil klart anbefale forløbet til andre selvstændige!

Anne Cathrine 

PRIMAVIDA.DK TERAPEUT & MENTOR
 

6.png

Mit coaching forløb hos Majken har været helt fantastisk, både støttende, hjælpende og helt dybt ind til roden. Virkelig nærende og det har været en kæmpe hånd lige der hvor jeg var og havde brug for lige dét som Majken kan. 
 

Majken er utrolig kærlig, positiv og super effektiv til at se muligheder og ideer til hvordan man kan gå til en udfordring. Det rum Majken skaber er magisk og jeg har virkelig fået ændret en masse til det gode i mit liv i den periode!

Er sindsyg taknemmelig for det! Tak.

Chloe Johansson

BODY SDS BEHANDLER

7.png

Update efter 3 uger:
133 nye kunder
124 har downloadet min nye freebie
17 har købt Tripwire
Jeg er så stolt og glad!

Majken var min mentor og en kæmpe støtte. Hun er hamrende dygtig og knivskarp i hendes ekspertise og spørgsmål. Hun er især dygtig til at få gjort det hele konkret og nærværende. Jeg elsker at sparre med hende og føler hver gang, at jeg har taget en masse nyt og brugbart med. Det vigtigste Majken har lært mig og som er hendes motto er “tag nu de lavthængende frugter” og hold op, hvor har hun ret.
Det har været og er stadig min redning hver eneste dag. Brug det, der allerede ligger for fødderne af dig. Mit nye online Gudindeforløb er netop opstået pga. hendes bedste råd til mig. Havde jeg ikke fået det, havde jeg stadig gemt mig bag min præstation og perfektionisme. Udover hendes skarpe sind, har hun et hjerte af guld og er er fantastisk menneske ar samarbejde med. Jeg elskede hvert eneste møde med hende og er slet ikke færdig med at sparre med hende.
Jeg kan på det varmeste anbefale Majken ❤️

Katja Stolshoj

PSYKOTERAPEUT & STRESS COACH