• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© Copyright 2020 Majken Soelberg Photography & Coaching | CVR. nr. 37055484
Leder du efter privatfotograferinger til fx bryllup-, familie- og gravid? Gå til www.storiesbysoelberg.dk

Læs mine handelsbetingelser her.

LIFESTYLE FOTOSESSIONS

AUTENTISKE, NÆRVÆRENDE OG UFORGLEMMELIGE ØJEBLIKKE FRA JERES LIV SAMMEN

Family Lifestyle Fotosessions

J E R E S  U N I K K E  H I S T O R I E  S E T  I G E N N E M  M I T  K A M E R A 

For ca. 2,5 år siden fik jeg virkelig øjnene op for, hvorfor det er så vigtigt for mig ikke kun at fange opstillede, blankpolerede, "picture perfect" billeder når jeg fotograferer livets store begivenheder, eller hverdagsmirakler. Min stil har altid været med stor fokus på det naturlige, sårbare og ægte, men den kunne også hurtigt blive tilsidesat for ønsket om et perfekt portræt, et opstillet billede uden nogle dybere mening. 

I dag står jeg heldigvis 100% ved min autentiske, dokumentariske stil, og den afslappede måde jeg arbejder på - ikke kun som fotograf, men som billedemager, kunstner og ikke mindst - historiefortæller. Jeres historiefortæller.  

Da jeg selv fik min datter for 3 år siden, gik det op for mig, hvor dyrebare de autentiske og nærværende billeder er. Dem hvor man smiler fordi der ER en grund til at smile. Dem hvor man kan se det fineste samhørige bånd mellem de små søskende. Dem hvor man kan mærke jer som familie, fordi I bare er.

 

At give jer et lille stykke af jeres virkelighed, kærlighed, sårbarhed og glæde igennem de fineste stemningsfyldte billeder. Så I altid kan se tilbage på dem med julelys i øjnene, og bringe en lille bid af jeres historie videre igennem de næste generationer. 

Det er min vision for at skabe disse billeder med Jer. 

 

F A M I L Y   L I F E S T Y L E 

En fotosession hos mig er ikke en helt almindelig fotosession. Jeg er nemlig ikke en 'almindelig' fotograf. Der er en dybere mening bag mit arbejde - nemlig at fremkalde Jer som I er, uden alverdens rekvisitter, set-up og overdrevet photoshop. 
 

For mig er det allervigtigste, at I er godt tilpas, og at I har samme intentioner som mig med jeres billeder. Nemlig at skabe de fineste, nærværende og naturlige øjeblikke - som jeg fanger på smukkeste vis. 

Ofte mødes jeg med de familier som jeg fotografere, på en udvalgt location (det kan være i skoven, på legepladsen, stranden, i det rustikke byliv, eller I jeres eget hjem) eller i mit studie i Tølløse.

Formålet er altid det samme. At fotografere jer som I er. 

En Family Lifestyle session kan tage udgangspunkt i lige præcis jeres ønske. Hvad end det er for at forevige jeres lille nyankomne menneske, jeres kærlighedsbånd som familie, en 1 års fødselsdag, en graviditet eller hvad end der er jeres årsag til at blive foreviget. 

 

Jeg er smilende, rummelig, nærværende og tålmodig. Hvilket er en rigtig god kombination når man fotografere børn, eller mennesker som ikke bryder sig om at være foran et kamera. Jeg er nærmest fluen på væggen under jeres fotosession, og derfor bliver jeres galleri også en fantastisk historie, med mange forskellige udtryk, detaljeskud, portrætter (ikke de opstillede af slagsen), og stemningsbilleder. 

En Family Lifestyle Fotosession koster kr. 650,-/t. inkl. moms, ex. kørsel og uden digitale filer og print. Billederne tilkøbes efterfølgende. I kan se min udvidede prisliste her

• DET SIGER MINE KUNDER •

"Det er jo ikke bare billeder! Det er helt fantastiske små øjeblikke du har fanget, så naturlige, så smukke og fyldt med så meget kærlighed og glæde.
Vi var to meget rørte personer, der igår aftes sad og kiggede alle billederne igennem.
Du er simpelhen så dygtig, og så professionel .. Tusinde tak for det meget smukke arbejde.. Det var ikke sidste gang, at du har taget billeder af vores lille familie."

Mille, Nicolai & Pelle

GRAVID FOTOSESSIONS

Din gravidfotosession er et helt særligt minde, fra en tid der ikke kommer igen. Det er den største del af jeres barns historie, og derfor fortjener den at blive fortalt på smukkeste vis. 

Ligesom ved mine andre Lifestyle sessions, tager mine gravid fotosessions naturligvis også udgangspunkt i jeres liv og historie. Din gravid session kan enten være udelukkende med fokus på dig og din gravide mave, eller som en Family Lifestyle session, hvor maven blot får lidt ekstra opmærksomhed. 

Ens for begge typer fotosessions er, at jeg med min afslappede tilgang sørger for, at du/I føler jer skønt tilpas, så billederne udstråler den naturlige glæde, sårbarhed og forventning som der medfølger når man er gravid. 

 

En gravid fotosession koster kr. 900,-/t. inkl. moms ex. kørsel. Digitale filer og print tilkøbes altid herefter (dvs. at prisen for billederne skal tillægges session-prisen) - se min prisliste her. 

• DET SIGER MINE KUNDER •

 "Tak for en super behagelig og god oplevelse ifbm. min gravidfotografering. Jeg følte mig i de mest kyndige hænder, og resultatet er blevet ligesom vi ønskede os. Naturlige, stemningsfyldte og ikke mindst smukke billeder, som altid vil følge os som et dyrebart minde. TAK."

Kristina

Kontakt

Jeg starter altid med en afklarende dialog, enten pr. mail eller telefon, så jeg ved at jeg er den rette til at løse lige præcis din/jeres opgave.

Da jeg kun booker et begrænset antal Lifestyle Fotosessions ind pr. måned, anbefaler jeg at du kontakter mig i god tid. 

Du finder mine oplysninger her.

 

planlægning

Forud for vores fotosession, tilbyder jeg en planlægningssamtale, enten pr. telefon, over skype eller i mit hyggelige studie i Tølløse på Vestsjælland. Her gennemgår vi detaljerne for fotograferingen, herunder location, særlige ønsker, moodboard, tidsplan mv. Når samtalen er slut, har vi lagt en plan for din/jeres fotosession. 

Ca. 1 uge før din/jeres fotografering, modtager du min guide med gode råd til hvordan du/I forbereder jer på jeres fotosession. 

fotosession

På dagen for din/jeres fotooptagelse, mødes vi på vores aftalte location. Det er vigtigt for mig og for jeres endelige resultat, at der er ro, tålmodighed og en plan for jeres fotosession. Det er blandt andet derfor, at jeg værdsætter mit grundige forarbejde så højt. 

Fotooptagelsens varighed afhænger at opgavens type. 

Efterbehandling og fremvisning

Ca. 14 dage efter din/jeres fotosession vil du modtage dine fantastiske billeder til fremvisning i et online galleri.

 

Her tilbyder jeg op til 1

times udvælgelses-samtale, så du kan vælge lige præcis de billeder som du ikke kan undvære.