Website striber - Online kurser MAG.png

Et intenst, fast-track 8 ugers 1:1 forløb for dig som ønsker at skabe eller skalere dit personlige brand. 

Du er klar til at skabe en business hvor dit budskab, din energi og dine ydelser er så magnetiske, at du slet ikke kan undgå at skabe en stabil omsætning, og et stigende kundeflow.

 

Du er ikke længere der hvor det handler om at *shoppe rundt* i online kurser, men om at få 1:1 support fra en der har gået vejen. 

 

This is for you.

Its your time to stand out

IT'S YOUR TIME TO STAND OUT.

1U9A1256-2.jpg


Din Business Wing Woman
MAJKEN SOELBERG
 

Okay, så inden du går ind i et 1:1 forløb med mig, er det vigtigt for mig at du ved hvordan at jeg arbejder med mine klienter.

Here we go:


Jeg tror på at succes i din virksomhed afhænger 50/50 af to ting. Strategi og mindset. Jeg tror også på at Universet en gang imellem har en finger med i spillet, men jeg tror allermest på vores egen kontrol over vores handlinger, følelser og tanker.

Jeg tror ikke på quickfixes, men på at vi kan skabe en kortere vej til succes ved at få støtte fra andre der har gået vejen før os selv - og naturligvis - at vi selv går vejen imens. 


Hvad jeg absolut ELSKER at hjælpe dig med, er at gøre dig knivskarp på, hvilken retning du skal i din business, hvordan du skaber ydelser som du er fuldstændig forelsket i, hvor i din business at dine skjulte vækstpotentialer ligger og hvilken strategi du bør bruge for at få dem succesfuldt ud i verden. 

Jeg har selv skabt en millionforretning på 3 år, og jeg har utallige af klienter som skaber flotte økonomiske resultater.

Jeg kan ikke love dig det samme - det er der INGEN der kan. Jeg kan til gengæld love dig for, at jeg som mentor er 110% engageret i din forretning imens du er i forløb hos mig, og at du får leveret de strategiske- og mindsetmæssige værktøjer som du har brug for, for at skabe vækst, og at jeg hjælper og guider dig med at sætte dem i spil.

Fordi at du er havnet her, tror jeg på at du er en af dem der kan gå hele vejen. Jeg vil elske at gå den ved din side! 

 

High fives Majken

Magnetic Business logo .png

foerløbets sammensaetning

FORLØBETS SAMMENSÆTNING

  • 1:1 mentorforløb

  • 8 ugers varighed

  • 3 x 1:1 session af max 60 min. varighed

  • Sparring via lydbeskeder på app'en WhatsApp 2 x ugen

  • Inkl. 1:1 Akademiet (online kursus): 6 eksklusive strategiske moduler som guider dig step by step til at skabe og sælge dit high end forløb, og accelerere din business til 50.000kr+ måneder. Materialet er ikke tilgængeligt nogle steder udover for dig der er på Magnetic Business.

  • BONUS Adgang til online kurset "Succesfuldt Online Kursus Bootcamp"  (værdi 3.000 kr.)

16.png
17.png

Kalder det på dig?

KALDER DET PÅ DIG?

MAGNETIC Business 8 ugers 1:1 forløb er for dig der er parat til vækste din forretning igennem en krystalklar strategi og branding. Du er kommet for at skabe noget større, og det ved du. Jeg vil elske at være din støtte igennem processen.

 

Investering: 21.000 kr ex moms 

Mulighed for betaling i 2 eller 4 rater

Din plads er først sikret når jeg har modtaget din betaling.


Har du nogle spørgsmål, så send mig en lydbesked eller besked på Instagram eller book en gratis afklaringssamtale, og lad os afklare om du er det rette match til forløbet. 

 

LET'S GO 
Majken 

 

15.png
14.png