top of page
MSP_9689.jpg

Play it big!

Dit next level venter på dig.

Hvad end om du drømmer om +100.000 kr. om måneden, din første million eller om mere frihed i din forretning, så er det dit. Jeg viser dig hvordan du når dertil, på mit Next Level Business Mentorforløb. 

MORE than enough is the vibe.

Du har allerede skabt kundeflow og en etableret virksomhed, men du ønsker mere.

Du er dygtig indenfor dit felt, og du VED at du er her for at skabe mere impact. Du ved at din første million venter på dig, og du er parat til at gå efter den. Jeg viser dig hvordan.

 

 

NEXT LEVEL Mentorforløbet er for dig.

2.png

Du fortjener at have en business som giver dig ...
 

 • Omsætning fra low end ydelser til high end forløb, så du altid har et højt omsætningsflow og muligheder for at skalere din forretning uden begrænsninger 
   

 • de mest soulmatchende klienter, som giver dig masser af energi at arbejde med, og som står i kø for at investere i dig 
   

 • følelsen af at have fundet den rette strategi, som er i integritet med hvem du er, og som er aligned med hvordan du vil skabe impact i verden 
   

 • mere frihed og tid i din kalender til at pleje dig selv og alt det du også elsker 

Jeg ved at det er muligt.

1U9A0922.jpg
2.png

I maj måned ringede jeg dybt ulykkelig til Majken. Jeg havde et deltids job jeg virkelig ikke brød mig om ved siden af min virksomhed. Majkens ord åbnede mine øjne. 

"Mie, hvad tror du der ville ske hvis du ligger al den energi du bruger på at være så ulykkelig over i din virksomhed?"

For hvor havde hun ret! Samme dag lagde jeg min opsigelse og signede mig op til et mentor forløb hos Majken.

Jeg har ikke fortrudt et eneste sekund!

Majken har lært mig SÅ mange ting om det at have sin egen virksomhed, hjulpet mig til at skære ind til benet og virkelig lave det jeg brænder for. Men også hjulpet mig i min usikkerhed og frustration og hvordan jeg kan håndtere det fremover og meget mere. Så tak for dig Majken. Den mest motiverende kvinde jeg kender.

 

 Uden dig havde jeg nok givet op nu. Men nu kører jeg på og VED at jeg er på rette vej ❤

Mie Kerstine

PCOS MENTOR & PERSONLIG TRÆNER

Testimonial billede.png

Inden jeg startede i forløbet, vidste jeg godt, at jeg skulle lancere mit eget 3 måneders 1:1 coachingforløb, men jeg havde ingen anelse om, hvordan jeg skulle gribe lanceringsperioden an.
Det har forløbet og Majken virkelig hjulpet mig med, at få overblik over og styr på. Jeg er også blevet endnu skarpere på min ideelle kunde. Majken har været med til at sætte skub i - og at kickstarte min forretning, hvilket jeg er hende yderst taknemmelig for. 

Jeg anbefaler forløbet til alle andre selvstændige. Det er SÅ værdifuldt at have dig ved sin side - især i opbygningen og planlægning af eksekvering. Med dig er man garanteret skarpe pointer og virkelig høj kvalitet i alt, hvad du laver - og det ønsker jeg bestemt, at andre skal opleve.

 

Jeg ønsker, at andre skal give sig selv den gave det er, at arbejde sammen med dig. Tak!

Katrine Thyge

SELVÆRDSCOACH

Design uden navn.png

Det største udbytte er i bund og grund troen på, at min virksomhed nok skal lykkes, hvis jeg arbejder for det.

 

Derudover al den viden, som jeg har fået omkring, hvordan man får et nyt forløb skudt i gang og hvordan salgsprocessen ser ud. 
 

Du har gjort meget ud af at svare fyldestgørende og jeg er ret vildt med dine lydbeskeder - det fungerede så godt!
 

Jeg vil egentlige bare rose dig endnu engang, fordi du virkelig er inspirerende. Du er så dygtig til det, du gør og jeg håber, at jeg en dag kan gøre dig kunsten efter inden for mit eget felt. 
 

Jeg vil  anbefale forløbet til alle andre selvstændige!

Annesofie Krogh

PSYKOLOG

MSP_9718_edited.jpg

Kan du se det for dig, er det dit...

Lyder det kliché? 

Det syntes jeg også engang. Men jeg ved i dag at det er sandt.


Jeg ved at den ild der brænder i dig, brænder af en grund. Og du skal ikke lade dig nøjes med! Jeg kender smerten ved at føle at man ligger al nødvendig energi (og penge) for at slå igennem i ens business, uden virkelig at gøre det! 

Jeg hedder Majken,  jeg er 30 år, mor til Isabella & Alfred, kærester med Anders igennem 11 år, og så er jeg businessmentor (og din nye wing-(wo)man)!

Jeg har altid troet på at der måtte være en anden måde at leve livet på, og at det måtte være muligt at opnå frihed (både personligt og økonomisk), uden at det indebærer at knokle sig selv halvt ihjel! 

For 3 år siden brændte jeg ud i min egen business, fordi jeg troede at jeg skulle tiltrække alle. Jeg var ikke tydelig i hvilken vej jeg ville lede min virksomhed, og derfor var det mine kunder der styrede vejen (do you feel me?!). 

Hvad jeg i stedet har skabt mig de sidste par år som selvstændig, er en indbringende, passionsbaseret business hvor jeg selv sætter dagsordenen! I dag arbejder jeg kun med de kunder og klienter jeg får energi af, og jeg har skabt mig et liv uden hverken personlige eller økonomiske begrænsninger!

Mine personlige resultater lyver ikke, og det er ligepræcis de værktøjer, øvelser og metoder som jeg har brugt - og bruger, som du får adgang til når du er i forløb hos mig!
 

 • Gået fra en månedlig omsætning på 5.000-10.000 kr. til +100.000 kr/md. på bare 2,5 år
   

 • Over 1.000.000 kr. i omsætning om året

 • Frihed til at bestemme hvor meget, hvorfra og hvornår jeg vil arbejde om ugen

 

 • Over 850 salg af online kurser
   

 • Over 17.000 følgere på de sociale medier 

 • Over 1.400 klik til min hjemmeside hver måned

 

 

NEXT LEVEL BUSINESS MENTORFORLØB

3 måneder med fuld fokus på dig og din vækst

4.png

90 minutter opstartssession, hvor du får min Vækst Potentiale Analyse af din business, for at se hvor du har mulighed for at skabe mere omsætning og flow. Her ligger vi planen.

12.png

2 x 1:1 mentorsessioner hver måned i 3 måneder hvor vi dykker ned i fx content strategi, Million-salgsstrategi, pengemindset og kalibrering til succes.

Workbook.png

Support og feedback via WhatsApp

3 hverdage om ugen. Det er her magien virkelig sker. I got your back honey!

14.png

Adgang til alle Majkens online kurser og programmer inden for bl.a. salg, strategi, mindset, content, online kursus teknik, Facebookannoncering og  e-mail markedsføring (værdi over 25.000 kr.)

5.png

Over 60 siders workbook og adgang til dit eksklusive drev og vidensbank hvor du finder how to-videoer samt lydfiler fra alle dine sessioner.

13.png

Korrektur, skabeloner og sparring på dine salgstekster, landing pages og lanceringer af dine produkter, så vi sikrer os at du har størst mulig sandsynlighed for succes.

4.png

Majken har hjulpet mig med at skalere min forretning online
 

På 14 dage har jeg, alene på mit online kursus, omsat for det samme

beløb som jeg normalt omsætter for på et kvartal!

Ditte Young

CLAIRVOYANT & MENTOR

5.png

Nu kan jeg endelig se hvilken vej, jeg skal.

Og vigtigst af alt, har jeg skabt en dagligdag og en proces, som gør mig glad og giver mig en god hverdag.

Jeg er blevet udfordret ift. nogle mentale barriere, som sad i vejen for at komme videre med min forretning. Dem har jeg passeret under dette forløb med Majken. Og nu er verden pludselig blevet endnu større. Jeg har også fået ændret min tankegang ift. at det er OKAY at tage penge for det, man laver. 

YOU ARE THE QUEEN!!
Tak for at imødekomme HELE pakken og følelsesregistret.

Annemette Bjerre

KONSULENT OG COMMUNITYLEADER

6.png

Majken hjalp mig i vores session med nogle super gode ideer til, hvordan jeg kunne bygge en tripwire funnel op, hvilke elementer der skulle indgå osv. Det var mega brugbart og konkret, men jeg var stadig i tvivl om det ville virke. 
 

Til min store overraskelse gik det rigtig godt. Da den funnel (en salgstragt), jeg havde lavet sammen med Majken, virkede da jeg havde omsat for 20.000 kr eks. moms efter ca. 14 dage, var jeg seriøst ikke til at skyde igennem. Jeg var så mega glad, stolt og lettet!

Det var den vildeste følelse.

I skrivende stund har min automatiske freebie bragt mig 1147 e-mail adresser på potentielle kunder, og tripwiren har omsat for 28.800 kr eks. moms. Lige præcis disse 28.800 kr. betyder rigtig meget for mig. De betyder nemlig, at jeg har rykket mig, at jeg har nedbrudt nogle begrænsende overbevisinger om mig selv og i dag VED, at jeg faktisk er “sådan en”, som er "nok"!

Tak tak tak for dine gode råd! 

Maja Lykke

SALGS & MINDSET MENTOR

My kind of people

De kvinder der investerer i mit 1:1 forløb har alle én ting tilfælles
- de er her for det lange løb!

Investering:
40.000 kr. ex moms 

eller 2 rater á 22.000 kr // 4 rater á 11.000 kr. ex moms

 

Jeg tager kun få nye klienter i forløb ad gangen. 

For at komme i betragtning til en plads på forløbet, bedes du booke en

30 minutters afklaringssamtale herunder. 
Jeg glæder mig til at tale med dig!

Når du investerer i mit velafprøvede og resultatskabende NEXT LEVEL Mentorforløb, får du samtidig adgang til følgende online kurser (værdi over 15.000 kr)

Website striber - Online kurser.png
3.png
Content-cq2.png
2.png
1-1 akademiet-hero.png
Kopi af Unavngivet-8.png
Mac Sjælfuldt-3.png
4.png

Jeg er dybt taknemmelig for, at jeg valgte at signe op til et mentorforløb hos dig.
 

Jeg har opnået utrolig mange ting på de 8 uger og på den mere målbare front har:

 • Jeg har oprettet en lukket Facebook-gruppe og fået næsten 200 medlemmer på den første måned.

 • Jeg har afholdt en 3-dages workshop med over 120 deltagere.

 • Jeg har fået opsat mit første 8 ugers onlineforløb “Forny dit liv” og solgt 19 pladser.

 • Og ikke mindst en helt konkret køreplan til fremtidige launches

 

Jeg elsker din rolige facon og dit høje ambitionsniveau på mine vegne. Du har stået klar, hvis jeg var ved at miste troen og du har guidet mig, hvis begrænsende overbevisninger var ved at tage over.

Jeg har fået utrolig meget med på vejen, ift. at følge dig og dine aktiviteter og det giver inspiration til mit eget setup.

Jeg vil klart anbefale forløbet til andre selvstændige!

Anne Cathrine 

PRIMAVIDA.DK TERAPEUT & MENTOR
 

6.png

Mit coaching forløb hos Majken har været helt fantastisk, både støttende, hjælpende og helt dybt ind til roden. Virkelig nærende og det har været en kæmpe hånd lige der hvor jeg var og havde brug for lige dét som Majken kan. 
 

Majken er utrolig kærlig, positiv og super effektiv til at se muligheder og ideer til hvordan man kan gå til en udfordring. Det rum Majken skaber er magisk og jeg har virkelig fået ændret en masse til det gode i mit liv i den periode!

Er sindsyg taknemmelig for det! Tak.

Chloe Johansson

BODY SDS BEHANDLER

7.png

Update efter 3 uger:
133 nye kunder
124 har downloadet min nye freebie
17 har købt Tripwire
Jeg er så stolt og glad!

Majken var min mentor og en kæmpe støtte. Hun er hamrende dygtig og knivskarp i hendes ekspertise og spørgsmål. Hun er især dygtig til at få gjort det hele konkret og nærværende. Jeg elsker at sparre med hende og føler hver gang, at jeg har taget en masse nyt og brugbart med. Det vigtigste Majken har lært mig og som er hendes motto er “tag nu de lavthængende frugter” og hold op, hvor har hun ret.
Det har været og er stadig min redning hver eneste dag. Brug det, der allerede ligger for fødderne af dig. Mit nye online Gudindeforløb er netop opstået pga. hendes bedste råd til mig. Havde jeg ikke fået det, havde jeg stadig gemt mig bag min præstation og perfektionisme. Udover hendes skarpe sind, har hun et hjerte af guld og er er fantastisk menneske ar samarbejde med. Jeg elskede hvert eneste møde med hende og er slet ikke færdig med at sparre med hende.
Jeg kan på det varmeste anbefale Majken ❤️

Katja Stolshoj

PSYKOTERAPEUT & STRESS COACH

bottom of page