Shine through

Business Branding Photoshoot

Du er klar til for alvor at brænde igennem, til at stå ud i din branche, og til at tiltrække dine drømmekunder. Mine eksklusive fotosessions giver dig præcis den upgrade af dit visuelle look som du kun har drømt om. 

Business Branding Fotosession

Pakke 1: All in

Fantastisk at du er klar til at gå all in på din branding! Du er klar til at steppe ind i en udgave af dig selv hvor du for alvor brænder igennem, og hvor dine billeder afspejler din power, selvsikkerhed og ekspertise.

Din Business Branding fotosession er en transformerende investering, som vil hjælpe dig med at steppe ind i den energi og det mindset der skal til for at du kan tiltrække de kunder der matcher dine drømme og vildeste mål for din virksomhed. 

PAKKEN INKLUDERER

 • 1,5 times forsamtale med fuld fokus på at afklare din ideelle målgruppe, dine værdier i din business og dine vildeste drømme for din fremtid 

 • Forberedelsesguide som giver dig ro, velvære og klarhed før dit photoshoot

 • Det vildeste motivation og energiboost hele dagen igennem 

 • Fuld styling (make up og hår) af en af mine dygtige make up artister

 • 4 timers magisk og transformerende photoshoot oplevelse  

 • Flere locations I løbet af dagen for at sikre masser af variation i dine billeder

 • Professionel styling af dine outfits igennem hele dagen 

 • Professionel retouchering af dine billeder

 • Hjælp og vejledning til udvælgelse af dine billeder

 • 35 digitale billeder i høj opløsning

 • Kørsel på Sjælland

   

Tilkøbsmuligheder

Investering: 15.000 DKK ex moms
Jeg er pt. på barsel og tager ikke bookinger ind. 
Du er velkommen til at skrive dig på ventelisten herunder, så får du først besked når jeg åbner op for nye fotosession-tider. 


 

MSP_7005.jpg

Business Branding Fotosession

Pakke 2: Essensen

I denne pakke kan du skræddersy din brandingfotografering præcis som du ønsker den. Her får du stadig essensen af din virksomhed frem i dine billeder, så du kan stå ud og stå frem for din målgruppe. 

Din Business Branding fotosession er en transformerende investering, som vil hjælpe dig med at steppe ind i den energi og det mindset der skal til for at du kan tiltrække de kunder der matcher dine drømme og vildeste mål for din virksomhed. 

PAKKEN INKLUDERER

 • 30 min. forsamtale med fuld fokus på dine ønsker til dine billeder, dit personlige brand og din målgruppe. 

 • Forberedelsesguide som giver dig ro, velvære og klarhed før dit photoshoot

 • 1 times photoshoot oplevelse med dig i fokus

 • En location, men mulighed for at variere billederne fx ved både at skyde billeder indendørs (fx på dit kontor), og udendørs i naturen eller bylivet - alt afhængig af hvad der giver mening for dit brand

 • Professionel styling af dine outfits (op til 3 skift)

 • Professionel retouchering af dine billeder

 • Hjælp og vejledning til udvælgelse af dine billeder
   

Tilkøbsmuligheder

VIGTIGT: I denne pakke tilkøber du dine billeder efterfølgende til de priser der ses her.

Investering: 4.500 kr. ex moms

VIGTIGT: I denne pakke tilkøber du dine billeder efterfølgende til de priser der ses her.

Kørsel ikke inkluderet. Kørsel er 3 kr. pr. km. fra 4532 Gislinge 

Jeg er pt. på barsel og tager ikke bookinger ind. Du er velkommen til at skrive dig på ventelisten herunder, så får du først besked når jeg åbner op for nye fotosession-tider. 


 

DET SIGER MINE KUNDER

Sanne Severinsen

Indehaver af Rum til Livet

“At få taget business branding billeder af Majken har været fantastisk.

Helt fra det indledende møde til udvælgelsen af mine billeder var Majken kompetent, professionel og skøn at samarbejde med.

På dagen for fotograferingen fik hun og hendes stylist mig til at føle mig som en dronning, stemningen var skøn og boblende, og selve shootet gik som en leg. Jeg glemte helt at være nervøs eller føle mig akavet.

Majkens billeder har bidraget til et flot løft af min virksomhed. Min hjemmeside udtrykker nu i højere grad, hvem jeg er, jeg oplever større respons på de sociale medier, når jeg bruger billederne, og det lyder måske fjollet, men jeg føler mig med billederne mere selvsikker i min forretning end før. 

Jeg anbefaler Majken til alle, der ønsker at få taget smukke billeder"

MSP_0759.jpg

DET SIGER MINE KUNDER

Milica Nedovic

Strategisk branding coach

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Majken i forbindelse med min branding fotosession hos hende.

Allerede under vores indledende samtale, tunede Majken sig lynhurtigt ind på facetterne i mit brand; min målgruppe, værdierne, min personlige stil mv. - og hun kom med konkrete, brugbare anbefalinger til den perfekte location, styling og stemning i billederne.

Majken var fantastisk dygtig til at få mig til at slappe af (og nyde!) selve fotoskydingen. Hun er dybt professionel, samtidig med at hun har masser af humor og bare er virkelig rar at arbejde sammen med.

 

Majken var også en stor hjælp, da jeg skulle udvælge de bedste fotos. Det kan være svært at se sig selv udefra, så det var dejligt at kunne læne sig ind i Majkens viden om, hvordan billederne virker på målgruppen i de forskellige salgskanaler.Det er så vigtigt at have en god fotodatabase, når man er iværksætter og skal sælge sine ydelser.

 

Hvis du overvejer en branding fotosession, kan jeg på det varmeste anbefale dig at teame op med Majken.

MSP_2811.jpg

DET SIGER MINE KUNDER

Pia Jørgensen

Indehaver og mental træner hos Powerfulbynature.dk

Jeg bookede Majken igennem en anbefaling fra en ven, som mente det kunne være det helt rigtige match.

Vi ved alle, hvor meget det visuelle betyder, og især når det også skal fremstå professionelt, er det enormt vigtig at kunde og køber forstår hinanden.

Det gør Majken.

 

Hun indfanger de helt specielle øjeblikke gennem nænsom guiding, så du føler dig naturlig afslappet og i trygge hænder. Hele forløbet hos Majken fra start til slut blev håndteret på en måde, så du føler du får fuld valuta for pengene, derfor var der heller ingen tvivl, da valget faldt på Majken igen, da nye billeder atter skulle skydes.

Kan kun give Majken de bedste anbefalinger.

MSP_1197.jpg