• Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

© Copyright 2019 Majken Soelberg Photography & Coaching | CVR. nr. 37055484

Læs mine handelsbetingelser her.

ET TRANSFORMERENDE ONLINE IVÆRKSÆTTERFORLØB MED FOKUS PÅ MINDSET OG BUSINESS

Kan du genkende dig selv i nogle af disse udsagn?

 

"Jeg føler mig klar til at starte selvstændig, men jeg ved ikke, hvor jeg skal starte"

 

"Hvad nu hvis det hele går i vasken? Risikerer jeg at miste i stedet for vinde?"

 

"Nogle gange kører mine tanker ud på et sidespor, og jeg er så bange for at miste friheden i at drive min egen virksomhed"

 

"Jeg er bange for at risikere min økonomi og mit sikkerhedsnet"

 

"Jeg er så småt startet med min forretning, men jeg synes stadig der er lang vej"

 

Så bliver startupmind lige, hvad du havde brug for!

 

Gennem 12 moduler via dit login, får du adgang til forskellige lækkerier, som vil styrke både dit mindset og din forretning: 

 

Videomateriale, meditationslydfiler, øvelsesark, visualiseringsøvelser.

 

Startupmind er ikke bare et forløb - det er en helt unik værktøjskasse med alle de essentielle redskaber, der skal til for at du kan drive business med et stærkt mindset: 

 

Så du er klædt på til din rejse som powerfuld virksomhedsejer!

Psst! Nu har vi åbnet op for ratebetaling og 4 moduler ad gangen!

HVAD ER STARTUPMIND? 

Startupmind er et online iværksætterforløb sammensat af 12 transformerende, lærerige, mindblowing og ultra-brugbare moduler. I de første 6 moduler fokuserer vi på dit mindset og din selvudvikling. Det gør vi, fordi vi VED hvor vigtigt det er for dig og din business, at du er mentalt klar før du går ud og søsætter din virksomhed. De sidste 6 moduler tager dig igennem alt hvad du har brug for at vide for at kickstarte din business. Herunder online markedsføring, branding og strategi. 

Startupmind er ikke bare et forløb - det er en helt unik værktøjskasse, med alle de essentielle værktøjer der skal til for at du kan drive business med et stærkt mindset, og så du er klædt på til din rejse som powerfuld virksomhedsejer. 

ER DU KLAR TIL AT FYRE OP FOR DIN VIRKSOMHED EN GANG FOR ALLE?

Tilmelding er åben. Betal af 1, 2 eller 3 rater uden ekstra gebyrer! 
Investér 2.500 kr. inkl. moms i dig selv og din virksomhed i dag. 

HVEM ER DET FOR?

Startupmind er for dig som ønsker at tage din business til nye højder!
Du har måske været selvstændig i et stykke tid, men føler ikke at du accelerer og udvikler dig i det tempo du gerne vil. Det kan også være at du er helt ny og sprød iværksætter, og gerne vil have de bedste forudsætninger for at starte din business op med et stærkt fundament. I så fald er du kommet til det rette sted! 

HVORDAN FOREGÅR DET?

Startupmind er et onlineforløb, hvorfor hele forløbet foregår på en online digital platform som du får adgang til. På den måde kan du altid logge ind og se forløbet igen og igen - smart ikk'? 
 

Du får kun adgang til de første 4 moduler med det samme, fordi andet er urealistisk at komme igennem. Startupmind skal ikke ligge som 12 usete moduler i din indbakke eller gennemgås på 2 dage. Inden for 14 dage har du adgang til alle 12 moduler.

Derfor får du lidt ad gangen, så du holder fokus. Du modtager også tilhørende arbejdsopgaver til emnet, som vil give dig transformerende værktøjer og selvindsigt. Alle opgaverne bakker op om modulets formål, således at det virkelig kommer ind under huden på dig! 

HVAD FÅR JEG UD AF DET?

Startupmind er opbygget på den måde, at du lige præcis får allermest ud af dette banebrydende iværksætterforløb. Vi har nemlig valgt at opdele de 12 moduler i en Mindset-del, og i en Business-del. Og lad os blot afsløre: du kommer til at blive udfordret på både din personlige udvikling og på dine business-skills! 

Når du har gennemført forløbet vil du føle dig løftet, parat, motiveret og kick-ass-klar til at gå ud og overtage verden med dit fantastiske brand - hvad end om du sælger en ydelse eller et produkt. Her får du lige præcis de værktøjer du skal bruge, for at skyde din business igang med et brag! 

Længere nede på siden kan du se hvad de 12 moduler omhandler. 

 

I N D H O L D 

Startupmind er opbygget af 12 moduler. 6 moduler med fokus på mindset og vindermentalitet, efterfulgt af 6 moduler med fokus på business, branding, økonomi og strategi. 

 

1
MODUL
REALITYCHECK

På dette første modul inviterer vi dig til at se nærmere på hvor du står nu. Både ift. til dig selv, men også i forhold til din business. 
Hvor skal denne iværksætterrejse tage dig hen?

2
MODUL
FRYGT

Som iværksætter må du gøre op med det der holder dig tilbage. I hvert fald hvis du vil nå de mål som du drømmer om. Derfor får du på dette modul de mest gamechanging værktøjer til at se frygten i øjnene, så du kan gå all in!

MODUL
3
DRØMME

For at handle på dine drømme (også de kæmpestore af slagsen!), må du lære at owne og identificere dig med dem.
På dette modul får du specifikke værktøjer til at booste dit mindset, så dine drømme kan vokse i dig. 

MODUL
4
MONEY MINDSET

"Vil mine kunder betale den pris jeg har fastsat? Er jeg overhovedet det værd? Er det egoistisk, arrogant og selvcentreret at have et ønske om at tjene mange penge?" Vi kommer igennem samtlige overbevisninger omkring det at tjene penge, og det at få dem til at vokse. Fordi det er vigtigt for dig og din business for at den kan vækste.

MODUL
5
COMFORTZONE

Du kan ikke skabe noget nyt ved blot at gøre det samme som du altid har gjort, det er den barske sandhed. Som iværksætter og selvstændig må du konstant være parat til at træde ud af din komfortzone, især hvis du ønsker at skabe kvantespring i din business. Vi giver dig værktøjerne til hvordan.

MODUL
6
VISUALISERING OG MANIFESTATION

Vejen til succes er at mærke succesen i hjertet, inden den sker i virkeligheden. Igennem værktøjer til hardcore visualisering og manifestation, giver vi dig konkrete redskaber til hvordan du kan bevare fokus på succes og vækst i din hverdag. Vi tager udgangspunkt i law of attraction, og giver dig en indføring i, hvad det helt konkret betyder for din måde at tænke på. 

MODUL
7
BUDGET OG INVESTERINGER

Penge og økonomi er en stor del af at være selvstændig. Du skal selv sørge for din omsætning og du styrer hele showet selv: og det er FEDT! Når du har styr på den økonomiske del, giver det en fantastisk ro og et fokus på at skabe værdi, så lad os få styr på den økonomiske del. Vi giver dig konkrete værktøjer som gør at du kan sove trygt om natten.

MODUL
8
DIT BUDSKAB OG BRAND

   Din personlighed, energi og statements adskiller dig fra andre på markedet. Folk vil købe dine ting, ikke kun fordi de er vilde med dit produkt/ydelse, men fordi de er vilde med dig, og de føler en stolthed i at have fået det fra dig og ikke fra andre. Vi giver dig værktøjer der virker, når du skal brande din unikke business. 

MODUL
9
DIN BEDSTE KUNDE

Når du har udarbejdet din drømmemålgruppe, bliver det også nemmere for dig at acceptere, at du ikke skal forsøge at sælge dit produkt/din ydelse til alle. For dit brand er ikke for alle, og at indse dette kan i sig selv for mange være en lettelse - for så kan du bruge al din energi på at markedsføre dig til dem du virkelig vil have fat i, og som er vigtige for dig og dit brand.

MODUL
10
SUCCESFULDT SALG PÅ SOCIALE MEDIER

Vi har begge opbygget vores succesfulde forretninger udelukkende via sociale medier. Kunder vil investere i dine produkter og ydelser i stedet for konkurrenten, fordi det er dig, der står bag. Din energi, din type markedsføring, dine ideer, dit touch. Uanset hvor mange der laver det samme, er der ingen der laver det samme som dig.

MODUL
11
MILEPÆLE OG PRIORITERING

Det er vigtigt at fejre sine sejre, så man mærker i kroppen, at man gør noget godt. What get celebrated gets repeated. Det er så essentielt at fejre, når noget er gået godt. Det styrker motivationen, inspirationen og dit drive til at blive ved, uanset hvilke udfordringer du må møde på vejen, fordi kan huske din sidste sejr og hvordan den føltes. På dette modul får du værktøjer til at fastsætte dine mål og delmål, samt hvordan du prioritere din tid, så du når derhen. 

MODUL
12
KICK OFF

Vi afslutter forløbet med et motivationsboost af en anden verden! Du har igennem de seneste 12 uger fået rygsækken fyldt op med konkrete værktøjer og redskaber, så du ikke blot står stærkere i dig selv, men så du også er klar til at tage handling på dine drømme og mål. Verden ligger klar for dine fødder, og vi sørger for at du og din business bliver sendt videre på din færden, med det vildeste sejrsbrøl!

PRAKTISK INFO

Start: Forløbet er et onlineforløb, så du logger selv ind og gennemgår modulerne, når det passer dig. Der bliver frigivet 4 moduler de næste 14 dage: 4 moduler straks du har betalt, 4 moduler om 1 uge og de sidste 4 moduler 14 dage efter dit køb.
Du har adgang til forløbet for evigt!

Sted: Forløbet er et online forløb, hvorfor du kan logge ind og se det fra der hvor du er.
 
Varighed: Forløbet er opbygget af 12 moduler og du kan bruge ligeså lang tid på forløbet som du ønsker. Vi anbefaler at du min. bruger 4 uger på at gennemgå modulerne, for at lade alt indholdet bundfalde sig. 

Pris: Kr. 2.500,- inkl. moms. Husk du kan trække momsen fra i din virksomhed! Det er muligt at betale i 1, 2 eller 3 rater, helt ned til 833,75,- for første rate. 

Tilmelding og betaling: Din tilmelding er individuel og unik. Tryk på nedenstående boks for at snuppe din fantastiske plads på startupmind!  
Tilmelding er bindende og kan ikke fortrydes. 

OS DER STÅR BAG STARTUPMIND™

Om Crølle

Jeg er 27 år og stifter og ejer af enkeltmandsvirksomheden cjwritings, hvor jeg designer unikke og håndskrevne invitationer, fødselstavler, milestonecards mm.

 

Jeg har en bachelor i uddannelsesvidenskab og kandidat i pæd. psykologi, hvor mit fokus i de 5 år på universitetet var på organisationsudvikling, hukommelse og menneskelige relationer.

Efter jeg valgte at gå selvstændig, har jeg indset hvor mange af hemmelighederne bag en forretningssucces der kan findes i psykologien og teorierne om hvordan mennesker handler. Med startupmind har jeg et ønske om at give denne viden videre til andre erhvervsdrivende.

  • Instagram - Hvid Circle

Om Majken

Jeg er 28 år og stifter og ejer af enkeltmandsvirksomheden Majken Soelberg Photography & Coaching, som  har eksisteret siden 2015. Her tilbyder jeg fotosessions og business-mentorforløb for selvstændige og iværksættere.

Jeg er uddannet ergoterapeut, og har herfra bred viden og erfaring om menneskets psykologi og mentale sundhed. I juni 2019 bliver jeg certificeret Life & Business Coach fra Sofia Manning. 

Min rejse som iværksætter har givet mig en viden og indsigt som jeg ikke vil være for uden. Det er disse værktøjer jeg ønsker at videregive igennem startupmind, så endnu flere iværksættere kan stå stærkt med deres forretning. 

  • Instagram - Hvid Circle