top of page
IMG_3665.JPG

BUSINESS

BOOSTER

Kickass 3-måneders online businessforløb, som booster dig som virksomhedsejer, skaber overblik og løfter din forretning til et nyt niveau.
 

Gør 2021 til året hvor du for alvor når dine drømme og mål!

Genkender du dette? 

  • Du har gang i din virksomhed, men har ofte ondt i maven over om det mon varer ved

  • Du vil gerne vækste og øge dit salg, men har svært ved at se hvordan du gør det uden at løbe stærkere

  • Du ved godt at det ville være en god idé at have en plan for 2021, men i virkeligheden ved vi jo begge godt at det ikke liiiiiige er sket endnu (og ærligt - kommer det til at ske?) Men hvad drømmer du egentlig om at 2021 indeholder for dig og din virksomhed, særligt efter et 2020 som for mange ikke blev heeelt som forventet?

✔  Et bedre kundeflow?
✔ Mere ro i maven?
✔  En øget bundlinie?
✔  Tryghed i at vide hvad og hvornår du skal eksekvere hvad?
✔  En plan som matcher både passion og mission 100%?


 

Nu har du chancen for at sikre dig en plads på BusinessBooster, som igennem 3 måneder både holder dig i hånden og til ilden, samtidig med du får lagt en plan der sikrer dig succes og vækst i din virksomhed.
 

Testimonial

"I maj måned ringede jeg dybt ulykkelig til Majken. Jeg havde et deltids job jeg virkelig ikke brød mig om ved siden af min virksomhed.  Majkens ord åbnede mine øjne. 
"Mie, hvad tror du der ville ske hvis du ligger al den energi du bruger på at være så ulykkelig over i din virksomhed?" 
For hvor havde hun ret! Samme dag lagde jeg min opsigelse og signede mig op til et mentor forløb hos Majken.

Jeg har ikke fortrudt et eneste sekund.

Majken har lært mig SÅ mange ting om det at have sin egen virksomhed, hjulpet mig til at skære ind til benet og virkelig lave det jeg brænder for. Men også hjulpet mig i min usikkerhed og frustration og hvordan jeg kan håndtere det fremover og meget mere.

Så tak for dig Majken. Den mest motiverende kvinde jeg kender. 
Uden dig havde jeg nok givet op nu. Men nu kører jeg på og VED at jeg er på rette vej❤"


- Mie Kerstine, Kostvejleder og Livsstilscoach

Vil du også knække koden til vækst og succes i din forretning?

Vi har samlet 3 måneders skræddersyet businessforløb, som vil ekspandere både dit mindset og din virksomhed med kvantespring. 

 

Et unikt forløb, hvor vi har samlet alt det bedste af alle vores værktøjer, som sikrer dig ubetinget overblik, en skarp forretningsplan omsat til en konkret handlingsplan og giver dig værktøjer til at tage action og skabe forandring og handling NU!

 

BusinessBooster giver dig 2 top-kompetete businessmentorer som selv walk-the-talk til dagligt i vores virksomheder.

 

Vi er begge uddannet cert. coaches og har sammenlagt mere end 16 års erfaring indenfor businessmentoring, og det at skabe og bygge succesfulde businessbrands og vækst-virksomheder som matcher både ambitioner, hjerte, passion og mennesker.

 

Du får igennem 3 måneder konkrete værktøjer til, hvordan du kommer i mål og løfter din virksomhed til næste niveau. Derudover mødes du digitalt med andre ligesindende og har løbende adgang til en lukket Facebook gruppe.

 

Hver 14 dag modtager du en ny motivationsvideo og worksheet, som munder ud i en samlet actionplan hvor du som virksomhedsejer bliver klar til at gå nye veje, blive mere effektiv og målrettet og dermed booste både mindset og bundlinie.

Igennem forløbet har vi desuden 2 live sessions i gruppen.

DET FÅR DUUBEGRÆNSET MENTORING 

I løbet af forløbets 14 uger kan du gøre brug af den lukkede sparringsgruppe til at få feedback på dine problemstillinger og udfordringer, så du kan komme videre hurtigst muligt.

STEP BY STEP VÆKSTSTRATEGI

Forløbet er planlagt så du hveranden uge modtager et nyt modul som hjælper dig ligefra at kigge din virksomhed (og dit mindset) efter i sømmene, til at skabe/skræddersy en vifte af ydelser eller produkter (som dine ideelle kunder hungrer efter), som vi også servere metoden til hvordan du sælger (præcis de strategier vi selv har brugt til at fordoble vores omsætninger i 2020).

LIVE SPARRING & WORKSHOPS 
I løbet af de tre måneder afholder Linn & Majken 3 kickass LIVE workshops over Zoom. Her får du vores personlige mentoring og rådgivning på fx salg, mindset og skalering. Herudover får du hver anden uge mulighed for at stille dine spørgsmål i en Q&A. 

 

BUSINESS WORKBOOK

Din helt egen manual som både giver dig din forretningsplan, dine målsætninger og dine værktøjer til rent faktisk at nå i mål. 


LUKKET FACEBOOKGRUPPE
Du får adgang til en lukket Facebookgruppe hvor du kan kan sparre med dit "mastermind"-hold, dele dine udfordringer og succeser og skabe et netværk med de andre ambitiøse virksomhedsejere.

TILMELDING

Næste hold starter d. 4. januar 2021 og har begrænsede pladser.

Testimonials

CHARLOTTE NØRGAARD
Indehaver Utopia Design

“Udfordringen med Linn er at hvis man kommer til at sige noget højt, så fanger bordet. 

 

Her halvandet år efter at have deltaget i workshop: KickStart - er jeg i fuld gang med det start-up-projekt jeg længe havde gået med tankerne om. Projektet gik live et år efter min workshop-deltagelse  og siden da er det er gået så stærkt! 

 

På workshoppen fik jeg meget konkrete redskaber og hands-on guide til at planlægge måned for måned hvad der skulle ske for at nå i mål. Det har været en kæmpe hjælp! 
I starten famler man lidt, og målet flytter sig lidt efterhånden som man arbejder sig frem og bliver klogere på målgrupper, markedet og behov. 
Nu er projektet en realitet - og det kan spores tilbage til det spark jeg fik på workshoppen!”

HANNE ØSTERGAARD

Business og SEO Mentor

"Jeg købte Majkens online Instagram workshop da jeg skulle starte mine nye profil op og kunne godt bruge lidt struktur til at få sat tingene i system, samt et par tips til, hvordan jeg greb opgaven an.

Det har jeg i den grad fået med kurset.

Kurset er spot on! 

Der er personlighed, viden og masser af tips til at komme igang!

Min profil er ny, men jeg kan allerede se nu, at den vokser. Så jeg er godt på vej.

Jeg kan på det varmeste anbefale Majkens kursus."

TILMELDING

Næste hold starter d. 4. januar 2021
 

Din investering for 3 måneders BusinessBoost KUN: 3.850 kr. ex moms  

(eller ca. det samme du ville bruge på at købe IKEA-møbler til dit kontor, som du prøver at fornye i forsøget på at få fornyet energi og inspiration til at vækste din business...)
Normalpris: 6.850 kr. ex moms

Mulighed for at betale din plads i 2 eller 3 rater. 
 

VI GIVER TILFREDSHEDSGARANTI!
Hvis du efter 14 dage på forløbet ikke har fået det udbytte du forventede, tilbyder vi dig din betaling retur. Dét er vi dog sikre på ikke bliver nødvendigt!

Der er begrænset antal pladser på BusinessBooster. 

Først til mølle. 

Testimonial

"Jeg er overvældet over Linns engagement, overblik og vilje til at hjælpe mig videre med min forretning. Linn tager virkelig mentorrollen alvorligt. Nogen gange oplever jeg det, som om hun er en del af projektet. Det er en fabelagtig oplevelse. Jeg kan kun anbefale andre at opsøge Linns hjælp."

- Mia Vinkelman, www.vinkelman.dk 

IMG_2361.JPG

Linn Radsted
Serieiværksætter og businessmentor

Linn har siden 2010 rådgivet virksomheder, ledere og ildsjæle med at nå i mål - både med deres forretning og med at skabe deres drømmeliv. 


Med et skarpt øje for at forsimple det komplekse, har Linn hjulpet mennesker med at komme skabe succesfulde forretningskoncepter som også giver plads til iværksætterbalance i hverdagen, og frihed til at leve. 

 

Siden 2014 har hun stået bag udvikling og facilitering af det eksklusive branchenetværk for virksomheder indenfor hestesporten, EquiLink.dk

Idag bruger Linn størstedelen af sin tid som Founder og CEO i DogCoach, en ambitiøs vækstvirksomhed der producerer og designer unikt tøj til hundeejere, som forhandles i 8 lande verden over. 


www.getthere.dk

IMG_1129.JPG

Majken Soelberg
Branding fotograf og businessmentor

 Med et skarpt øje for de små detaljer og en stærk forståelse for personlig branding, hjælper Majken soloselvstændige og virksomheder med at optimere deres visuelle udtryk, skabe øget kendskab hos deres målgruppe og derved tage virksomheden til næste niveau igennem fotosessions og branding rådgivning.

Med mere end 17.000 følgere på de sociale medier, har Majken et indgående kendskab til hvordan du som virksomhed får succes på disse platforme.  

 

Siden 2018 har Majken solgt online kurser, i skrivende stund mere end 300 solgte adgange, og ved derfor præcis hvad der skal til for at du også kan omsætte din viden til et succesfuldt digitalt produkt.

www.majkensoelberg.dk

Mød dine mentorer
bottom of page