top of page
CONTEN CREATION.png

KOM TIL CANVA & CONTENTFOTO DAG

NÆSTE WORKSHOP D. 28 AUGUST 2024

Bruger du alt for lang tid i Canva på at skabe content, som du sjældent føler sidder liiige i skabet? Og kender du følelsen af altid at mangle gode billeder til din markedsføring, som ikke ligner det alle andre bruger? 

På 6 timer lærer jeg dig hvordan du bruger Canva så effektivt og lækkert som muligt, til at skabe indhold til dine sociale medier/online kurser/hjemmeside m.m, OG du kommer hjem med din kamerarulle på din mobil FYLDT med lækre contentbilleder og små videoer - klar til at brug! 

Jeg gik fra dit event i høj energi, med løsninger på udfordringer jeg har bakset med alene og så var det så skønt at netværke med skønne kvinder. Afsindig meget værdi for pengene. Tusind tak.

Anne Cathrine
Body SDS behandler og mentor hos Prima Vida

Det får du

WORKSHOP

6 timers workshop og undervisning, med fokus på at skabe brugbart og lækkert indhold i Canva samt at skabe contentfotos og videoer til reels

WORKBOOK
Med plads til dine noter, og med masser af konkrete markedsføringsværktøjer som du kan hive frem når du har brug for det.

TID

God tid til at fordybe dig i de forskellige Canva-værktøjer, og til at tage billeder 2 og 2 med de andre medkursister. 

Når dagen er omme har du indhold til flere måneder!

FORPLEJNING

Fuld forplejning med masser af lækker mad hele dagen igennem (og selvfølgelig - kage!)

PROGRAM

Onsdag d. 28. august 2024 fra 10-16:00 

Location: Mit lyse workspace i 4340 Tølløse
 

Kl.10:00

Fra basic til brilliant! Sådan bliver du effektiv og skarp i at bruge Canva til at skabe indhold til dine sociale medier/kurser/hjemmeside m.m 

 

FROKOST 
 

KL. 12:30

Mobil-photoshoot! Få din kamerarulle FYLDT med lækre contentbilleder. I går sammen 2 og 2, og hjælper hinanden med at tage en masse skønne billeder og videoklip - med stor variation. Jeg guider jer naturligvis undervejs. 

KL. 14:00

Indhold til en måned (og plug-and-go skabeloner til en evighed)! Nu er du klar til at bruge dine nye contentbilleder i dine nyskabte Canvaskabeloner, som vi har lavet tidligere på dagen. Jeg hjælper dig med mine bedste redigeringstip, så dine billeder og din grafik står helt skarpt. Når dagen er omme, ved du præcis hvad du fremover skal gøre, så snart du sætter dig ned og vil skabe nyt, tiltrækkende indhold. 

KL. ca. 16:00

Tak for i dag

Din investering
1.750 kr. ex moms

OBS: KUN 10 pladser
De første pladser er allerede hapset

 

Tusind tak for en mega skøn og inspirerende dag!

 

Som lønmodtager forventer man at chefen støtter ens karierre gennem personlig og faglig udvikling, men når du er din egen chef bliver det desværre ofte nedprioteret.

Jeg tror helt ærligt at det er en af hovedårsagerne til at så mange selvstændige opgiver drømmen. Luften går simpelthen af ballonen.

 

Din workshop gav mig lige præcis den gnist, som fik mig til at føle mig opløftet og fyldt med gå-på-mod 

Jeg fik også en masse konkrete værktøjer og redskaber, som jeg er igang med at få implementeret i min forretning. 

Sasja Elise
Visuel identitet og branding mentor


Din Business Wing Woman
MAJKEN SOELBERG

 

De seneste 6 år har jeg hjulpet mere end 2000 ildsjæle med at vækste deres virksomheder, igennem online kurser, branding photoshoots, 1:1 mentorforløb og workshops. 

Rent fagligt har jeg en baggrund som ergoterapeut, og en coachuddannelse i bagagen, og en masse forløb hos nogle af verdens dygtigste mentorer, bl.a. Melanie Ann layer. 

Hvad jeg helst vil fremhæve, er min egen rejse. 

Jeg er nemlig ikke typen der blot taler ud fra teori. Jeg omsætter til praksis. Og jeg er ikke bange for at gå vejen først, for at kunne vise dig hvad der ikke virker og hvad der gør, når det kommer til at skabe en succesfuld forretning som både føles godt og omsætter godt. 

Jeg er gået fra på få år at vækste min hobbyvirkomhed til en millionforretning, uden at gå på kompromis med min frihed eller familie. 
Og jeg vil elske at hjælpe dig med det samme. 


 

 

 

High fives Majken

1K4A1274.jpg
bottom of page