top of page
Content queen cover web.png

CONTENT QUEEN er workshoppen der giver dig metoden til at vækste dit personlige brand på Instagram, så du hurtigere og lettere kan tiltrække følgere der vil elske at investere i dig. 

Instagram handler om så meget mere end opslag, stories, likes og algoritmer. Hvis det ikke er gået op for dig endnu, så er det her dit wake up call.

Hvem vi følger, bruger tid på at engagere os og investere i, handler i langt højere grad om energi, match, vibe og personlighed. 

Det føles måske som om at du fra tid til anden går i stå med din Instagram "fordi du ikke har nogle idéer til hvad du skal skrive" eller "fordi der alligevel ikke er nogle der sådan rigtigt reagerer", but oh honey... det handler så meget mere om hvem du ER, og hvilken forskel du vil skabe her i verden. Når vi herefter krydrer dit mindset med min attraction Instagram strategi, kan du lettere tiltrække dine ideelle følgere, opvarme dit publikum (vigtigt for overhovedet at sælge), og konvertere dem til kunder der investerer i dig og din business. 

CONTENT QUEEN dykker vi ned i: 

  • Hvordan du står urokkeligt i hvem du er, din stemme og dit purpose 

  • Hvordan du skaber content udfra din zone of genius 

  • Hvad du præcis skal gøre for at vækste din Instagram med flere følgere 

  • Hvad du skal gøre for at sælge mere igennem Instagram 

  • Hvordan du bruger min lette metode til at skabe langt mere værdi for dit publikum

  • Hvilke værktøjer, features og strategier der lige nu virker på Instagram 

  • Hvordan du skaber markant mere interaktion, så du virkelig kan opbygge din tribe 

1U9A1237.jpg


DIN WING-BUSINESSWOMAN
MAJKEN SOELBERG


Darling, du HAR valgt et tough game ift. branche. Forstået på den måde, at når vi er vores eget produkt (du har ikke lige et smykke, eller en shampooflaske at gemme dig bag ...), så er det bare kun os selv der står for skud. Og det kan bringe vores vildeste sh*t frem i os, for så er det også kun os selv der står på mål for andre menneskers fordømmelse om hvorvidt vi fylder for meget, for lidt, spiller for småt eller for stort. Here's the secret. De mennesker dømmer dig alligevel, og det er slet ikke dem du bør have for øje. 

At tiltrække dine ideelle kunder og følgere på Instagram, og derved virkelig opbygge den business du drømmer om, og gøre den forskel du brænder for, det handler alt som om at stå stærkt i dig. At være dig. At lyde som dig. At skrue op for DIG. Derefter handler det om at have en stærk og holdbar strategi, men du kommer først, og dit arbejde med at kigge ind på hvad der holder dig tilbage, og hvad du vil skrue op for, kommer først. 

Det er præcis den strategi jeg selv har brugt til at skabe massivt flow i min virksomhed, over 12.000 følgere på Instagram, og et univers hvor jeg føler at jeg har mig selv med, hver dag. 

Jeg vil elske at lære dig det samme! 

 

 

PRAKTISK INFORMATION

HVEM ER DET FOR? 

CONTENT QUEEN er for dig der har et personligt brand, og som sælger dine ydelser 1:1 som fx coach, terapeut, mentor, kostvejleder eller konsulent. Det er også for dig som fx er fotograf eller grafisk designer, men som gerne vil lære din viden fra dig til fx andre fotografer og designere.  


Du køber adgang til et 4 timers replay inkl. workbook fra dagen. 
Du får direkte adgang til materialet. 


I workbook'en vil du undervejs arbejde med dit mindset, dine mål, din strategi og dit content, så du har en plan + et helt kartotek af unikke idéer til værdiskabende content efterfølgende.Din investering:
1.200 kr ex
. momsJeg glæder mig til at skrue op for dig og din synlighed! 

Hvad siger mine tidligere klienter og deltagere?

IMG_8425.jpg
IMG_8569.jpg
IMG_7791.jpg
IMG_7794.jpg
IMG_7798.jpg
IMG_7799.jpg
IMG_7793.jpg
IMG_7796.jpg
IMG_7795.jpg
bottom of page