top of page
FREEBIE FORMLEN Video (2200 × 1080px).png

Tiltræk de næste 100 varme, potentielle kunder til din tribe med denne simple formel!

I Freebie Formlen får du: 

  • Metoden til hvordan du på max en uge får sammensat din første eller næste freebie, der kan indbringe dig dine næste 100 varme leads
     

  • De vigtigste elementer som skal være på plads, for at skabe en freebie som rent faktisk opvarmer og skaber flere salg
     

  • Strategien bag at tiltrække igennem freebies, og de forskellige (simple) metoder til opsætning
     

  • Forståelsen for hvorfor nogle freebies performer bedre end andre, og hvilken freebie du skal vælge (du får mine 6 bedste freebie-idéer så du kan komme igang med det samme)


 

Klar til at accelerere?

Modtag med det samme GRATIS 9 siders guide + kort to-the-point videoundervisning med min simple og resultatskabende freebie-metode. Freebie-Formlen er relevant for alle selvstændige der lever af at sælge deres viden/kompetencer eller services.

Vi ses! 
Majken

THersa.png

Jeg havde aldrig troet, at på de 8 uger jeg havde Majken som mentor, at jeg ville fordoble min månedlige omsætning - men det var muligt! Jeg er så glad for at jeg investerede i Majken som mentor. 

THERESA LASSEN
Fotograf

Jeg vidste at jeg ville lancere et 3 måneders 1:1 forløb, men jeg havde ingen anelse om hvordan jeg skulle gribe det an. Det har Majken virkelig hjulpet mig med at få overblik over og styr på. Majken har været med til at sætte skub i - og kickstarte, min forretning.
Det er jeg yderst taknemmelig for. 

KATRINE THYGE
Selvværdscoach

Testimonial billede.png
bottom of page