top of page
Website striber - Online kurserLOw.png

Er du klar på at skabe simple, intuitive miniprodukter og masterclass'es, som får din business (og tribe) til at blomstre? Så er du landet det rette sted.

På LOW END HIGH VALUE lærer jeg dig: 
 

  • Hvordan du vælger det rette emne for dit low end produkt eller masterclass, som din ideelle kunde vil elske 

  • Hvordan at du intuitivt opbygger dit produkt på den absolut simpleste måde, så du hurtigt kan få det ud i verden uden at overtænke

  • Hvordan du finder ud af om dit publikum er koldt, lunt eller varmt, og hvordan du sælger til dem uden at gå i panik over om der er nogle der køber!

  • Hvilke steps der er vigtige i lanceringen af dit low end produkt 
     

  • Hvordan du virkelig skaber oprigtig værdi for din ideelle kunde igennem dit low end produkt, så de får lyst til at komme igen og igen i din business

Hej love!

Jeg har lyst til at vise dig hvor let og hurtigt du kan skabe et crazy-værdifuldt low end produkt, som din ideelle kunde vil være kæmpe begejstret for, og som vil være med til 3 ting:

1) at din ideelle kunde opbygger tillid til dig og det du kan,

2) at din ideelle kunde opbygger tillid til at HUN (...eller han) kan skabe de resultater som du markedsfører dig på at du kan hjælpe hende med.

3) At du kan ekspandere din business, som jeg selv har gjort, igennem disse små og virkelig powerfulde miniprodukter 

Jeg vil ELSKE at vise dig hvor NEMT det er at skabe miniprodukter og betalte masterclasses, og jeg ved at du vil blive så lettet over hvor simpel og intuitiv en strategi du egentlig behøver, inden du selv kan give dig selv i kast med det. 

Slip din kreativitet fri, og skab low end produkter du elsker. Jeg vil elske at være din wing woman i processen! 

 

DIN INVESTERING: 

1.000 kr. ex moms 

 

Du modtager bagefter direkte adgang til 2 videoundervisninger der tager dig igennem opbygningen + lanceringen af dit low end produkt + 12 siders workbook. 
Du har evighedsadgang til materialet. 

 

Let's fly! 

Majken

IMG_7799.jpg
IMG_7793.jpg
IMG_4688.jpg
IMG_5255.jpg
bottom of page