top of page

Slut med at spille småt i din business?!

Det her 8 ugers 1:1 businessforløb vil føles som det powerboost du har ventet på skulle ramme din business i al den tid du har været igang!  


Hvis du drømmer om at skabe en business udfra din passion, og som ikke begrænser dig i hverken frihed eller økonomi, så er du kommet til det absolut rette sted!

1:1 V.I.P NEXT LEVEL BUSINESS MENTORFORLØB
 

HEY LADYBOSS! 

Jeg gætter på at du er havnet her fordi du; 
 

 • Er TRÆT af at knokle i din business uden at skabe de resultater du drømmer om
   

 • Har forsøgt at tiltrække din målgruppe på de sociale medier og igennem freebies og nyhedsbreve uden at skabe de store salg, og at det føles drænende for dig (jeg forstår dig, jeg har selv været der!)
   

 • Ikke føler at de kunder du arbejder med giver dig den energi og lethed som du havde håbet på kom da du skabte din drømmebiz
   

 • Er super træt af at din omsætning ikke stiger selvom du bruger crazy meget energi og tid på din business hver dag (og måske kommer til at fortælle dig selv lidt for ofte at du ikke er god nok, dygtig nok eller ikke ved nok... Bullshit Honey <3) 
   

 • Konstant ændrer strategi i din forretning fordi du ikke rigtigt har knækket koden til at skabe et flow i dit salg... 

Der er heldigvis godt nyt at hente! 

For jeg VED at du i stedet kan; 

 • Tiltrække de klienter (og masser af dem!) som giver dig lots of lækker energi at arbejde med, og som du kan skabe resultater for! 
   

 • Forme din business ud fra din zone of genius så du ikke længere behøver at knokle og udføre utallige opgaver i din business der ikke nærer dig! 
   

 • Blive et succesfuldt personligt brand som du kan skalere med tiden og som ikke begrænser dig i hverken din frihed eller omsætning!

MSP_5770.JPG

JEG HAR GÅET VEJEN SELV

Hello, skønne du! 

Jeg ved at du struggler for virkelig at knække koden til en succesfuld business lige nu - but I got you! Jeg har været der hvor du er, og jeg kender smerten ved at føle at man ligger al nødvendig energi (og penge) for at slå igennem i ens business, uden virkelig at gøre det! 

Jeg hedder Majken,  jeg er 29 år, mor til Isabella på 4 år, kærester med Anders igennem 11 år, og så er jeg businessmentor (og din nye wing-(wo)man)!

Jeg har altid troet på at der måtte være en anden måde at leve livet på og opnå frihed (både personligt og økonomisk), som ikke indebærer at knokle sig selv halvt ihjel! 

For 2 år siden brændte jeg ud i min egen business, fordi jeg troede at jeg skulle tiltrække alle. Jeg var ikke tydelig i hvilken vej jeg ville lede min virksomhed, og derfor var det mine kunder der styrede vejen (do you feel me?!). 

Hvad jeg i stedet har skabt mig de sidste to år som selvstændig, er en indbringende, passionsbaseret business hvor jeg selv sætter dagsordenen! I dag arbejder jeg kun med de kunder og klienter jeg får energi af, og jeg har skabt mig et liv uden hverken personlige eller økonomiske begrænsninger!

Mine personlige resultater lyver ikke, og det er ligepræcis de værktøjer, øvelser og metoder som jeg har brugt, som du får adgang til når du er i forløb hos mig!
 

 • Gået fra en månedlig omsætning på 5.000-10.000 kr. til +100.000 kr/md. på bare 2,5 år

 

 • Omsat for 142.374 kr. i april måned midt under corona og lockdown (mens jeg havde vores 3-årige datter hjemme).

 • Frihed til at bestemme hvor meget (og hvornår) jeg vil arbejde om ugen

 

 • Over 350 salg af online kurser
   

 • Over 17.000 følgere på de sociale medier 

 • Over 1.400 klik til min hjemmeside hver måned

 

 

FORLØBETS SAMMENSÆTNING
 

Kontakt

30 min. gratis afklaringssamtale med fokus på om jeg er den rette til at hjælpe dig i mål, og om du er TOP klar til at committe dig!

8 ugers

MENTORFORLØB

8 ugers Mentorforløb. Forløbet består af 6 timers 1:1 mentoring som kan fordeles over de otte uger vi har sammen (første og sidste session kan være fysiske herudover pr. tlf)

Fuld support og feedback i alle otte uger, så du altid føler dig støttet i din proces. 

Du modtager din personlige unikke NEXT LEVEL workbook med øvelser og arbejdsopgaver til at skabe kvantespring i din biz!

Hjemmeøvelser

Under dit forløb, skræddersyer jeg arbejdsopgaver til dig, så du kan holde fokus hele vejen igennem.

Jeg er der 120% for dig! Du vil aldrig føle dig alene eller i tvivl om den vej du skal gå!

SÅ HVEM ER DU? 

Dette 1:1 NEXT LEVEL Businessforløb er skræddersyet til ambitiøse kvindelige selvstændige der: 

 

 • Sælger ydelser,  1:1 forløb eller online kurser (fx coaches, mentorer, terapeuter, konsulenter, behandlere, kostvejledere eller fotografer/grafikere) 
   

 • DRØMMER om at tiltrække kunder med lethed, nydelse og glæde
   

 • Er FÆRDIGE med at nøjes med og knokle for resultater der ikke bakker op om et liv med FRIHED (både økonomisk og personligt)
   

 • Ved at det at tage big leaps I din business ikke er et quickfix, men at det er en længerevarende proces der kræver tid og arbejde (både med dit mindset og din markedsføring)
   

 • Ved at de ikke kan klare rejsen helt alene, og at det at tage big steps i din business kræver investeringer

ER DU ON FIRE, DARLING?!

Jeg tager kun få klienter i forløb, og åbner kun op med ca. 3 mdr.'s interval, så du er sikker på at få en mentor der er dedikeret på at arbejde ligeså intenst på din drøm som dig selv!

 


Jeg har lukket for tilgangen til mit 1:1 forløb indtil sommeren 2021. 
Skriv dig (helt uforpligtende) på ventelisten herunder, for at få først besked når jeg åbner op for nye forløb. 

Det siger mine klienter

"Mit coaching forløb hos Majken har været helt fantastisk, både støttende, hjælpende og helt dybt ind til roden. Virkelig nærende og det har været en kæmpe hånd lige der hvor jeg var og havde brug for lige dét som Majken kan. 
 

Majken er utrolig kærlig, positiv og super effektiv til at se muligheder og ideer til hvordan man kan gå til en udfordring. Det rum Majken skaber er magisk og jeg har virkelig fået ændret en masse til det gode i mit liv i den periode!

Er sindsyg taknemmelig for det! Tak." 

- CHLOE JOHANNSON, Body SDS Behandler

I maj måned ringede jeg dybt ulykkelig til Majken. Jeg havde et deltids job jeg virkelig ikke brød mig om ved siden af min virksomhed. Majkens ord åbnede mine øjne. 
"Mie, hvad tror du der ville ske hvis du ligger al den energi du bruger på at være så ulykkelig over i din virksomhed?" 
For hvor havde hun ret! Samme dag lagde jeg min opsigelse og signede mig op til et mentor forløb hos Majken.
Jeg har ikke fortrudt et eneste sekund!

Majken har lært mig SÅ mange ting om det at have sin egen virksomhed, hjulpet mig til at skære ind til benet og virkelig lave det jeg brænder for. Men også hjulpet mig i min usikkerhed og frustration og hvordan jeg kan håndtere det fremover og meget mere. 

Så tak for dig Majken. Den mest motiverende kvinde jeg kender. 
Uden dig havde jeg nok givet op nu. Men nu kører jeg på og VED at jeg er på rette vej ❤

- MIE KERSTINE NIELSEN, Kostvejleder og Livsstilscoach

Inden jeg startede i forløbet, vidste jeg godt, at jeg skulle lancere mit eget 3 måneders 1:1 coachingforløb, men jeg havde ingen anelse om, hvordan jeg skulle gribe lanceringsperioden an.
Det har forløbet og Majken virkelig hjulpet mig med, at få overblik over og styr på. Jeg er også blevet endnu skarpere på min ideelle kunde. Majken har været med til at sætte skub i - og at kickstarte min forretning, hvilket jeg er hende yderst taknemmelig for. 

Jeg anbefaler forløbet til alle andre selvstændige. Det er SÅ værdifuldt at have dig ved sin side - især i opbygningen og planlægning af eksekvering. Med dig er man garanteret skarpe pointer og virkelig høj kvalitet i alt, hvad du laver - og det ønsker jeg bestemt, at andre skal opleve.

 

Jeg ønsker, at andre skal give sig selv den gave det er, at arbejde sammen med dig. Tak!

- KATRINE THYGE, Personlig coach

www.katrinethyge.dk 

"Jeg kan KUN anbefale Majken!

Hun er skøn at arbejde med, nærværende, tillidsfuld, sjov og hamrende dygtig og professionel". 

- MARIA MØLLER BUNTZEN, Eventkoordinator hos Way-fair.dk 

If you don't build your dreams, someone else will hire you to build 

theirs.

Mit mål er at du ikke længere tvivler på eller nøjes med hvad du kan opnå i dit liv og i din business!

Efter dit NEXTLEVEL Businessforløb vil du: 

Kende din unikke zone of genius, og derfor ikke længere være i tvivl om hvad vej du skal gå i din business 

Have skabt målbare resultater (yaaas, queen! Her taler vi REAL business!)

Være klar til at gå efter en omsætning på 30.000, 50.000 eller 100.000 kr. om MÅNEDEN, fordi du kan se dig selv tjene de penge med lethed

 

Tro på at det er realistisk for dig at omsætte for ovenstående, fordi du kender dine ideelle kunder og ikke længere behøver at knokle for at tiltrække dem 

 

Målrettet og fokuseret kunne gå efter dine drømme og visioner, uden at spænde ben for dig selv 

 

Have opbygget strategier og et mindset som gør at du står stærkt og urokkeligt i dig selv, også selv om du oplever modgang

Vide hvordan du bruger din passion som motivation og drivkraft i din markedsføring til at tiltrækker de ideelle kunder som ønsker at investere i dine high end ydelser/forløb. 

bottom of page