top of page

Min personlige historie går noget alá ...

Velkommen til!

2015: Begyndte at tilbyde fotograferinger på hobby-niveau, og tjente lidt ved siden af mit ergoterapeutstudie 

2017: Sagde mit faste job op som ergoterapeut, og besluttede mig for at gå selvstændig som fotograf. Vores datter var 1 år. 

2018: Fuldt booket fotokalender igennem organisk markedsføring på Instagram og Facebook. 2019: Blev inviteret til at lave oplæg om organisk markedsføring og branding for virksomheder og netværksgrupper, og startede med at tilbyde 1:1 mentoring. Launchede mine første online kurser og workshops. 2020: Online kurser blev ca. 50% af min business, mine mentorforløb den anden halvdel. Jeg havde næsten 4 måneder med meget lavt blus og ferie fra min virksomhed. Over 1.000.000 kr. i omsætning. Flow og frihed, uden at begrænse mig selv fra at skabe vækst.

 

Nu: I dag har jeg hjulpet +2000 selvstændige ildsjæle med at vækste deres passionsbaserede virksomheder, igennem online kurser, workshops, forløb og uddannelse. Jeg vil elske at hjælpe dig med det samme.

1K4A0784.jpg

The best is yet to come ...

1U9A0340.jpg

Okay, lad os tage dén et spadestik dybere.

Hvis jeg havde fortalt Majken på 17 år at hun i dag ville dele hendes viden med tusindvis af mennesker, så havde hun nok ikke troet på mig.

Det har nemlig ikke altid lægget i kortene, at jeg skulle være selvstændig. 

Eller ... Det har det måske nok, jeg har bare ikke altid været klar over det. For der er ingen i min tætte familie, der er selvstændige, og jeg var førhen "typen der ikke færdiggjorde". Forstået på den måde, at jeg har hoppet fra uddannelse til uddannelse, og haft svært ved at passe ind i kasser på mine (studie)jobs. 

Jeg ved i dag, at det handlede om at jeg ikke havde fundet min rette hylde, og at det slet ikke handlede om at passe ind. Det handlede om, at jeg skulle skabe mit eget. 

I skolen var jeg ofte hende der ikke rakte hånden op, fordi jeg var nervøs for at sige noget forkert. Jeg var hende, der egentlig havde utrolig meget på hjertet, men jeg var bange for at dumme mig, og bange for at andre ikke kunne lide mig hvis jeg fyldte for meget. 

Nogle oplevelser i mine teenageår, satte sig som angst. Det kom til udtryk som social angst, der på et tidspunkt i mine tidlige 20'ere bl.a. gjorde at jeg havde svært ved at tage ud at handle, passe mit studie og studiejob, og jeg undgik så vidt muligt at deltage i sociale arrangementer. Jeg havde det mildest talt elendigt, og jeg følte at angsten styrede mit liv.  

Men jeg havde også i baghovedet, at det er vigtigt at bruge sit liv på det meningsfyldte. At det kun er os selv der er herre over hvad vi vælger at bruge dette ene liv på. Det erfarede jeg især i 2007, da min mor blev invalideret i en arbejdsulykke. Jeg så på nært hold, hvordan at hendes liv - og vores - blev ændret på et splitsekund. 

Det var den motivation jeg brugte til langsomt, men sikkert, at komme ud af angsten, forsætte mit ergoterapeutstudie og færdiggøre det, samtidig med at jeg startede min virksomhed op i 2015. Et skridt ad gangen.

Når jeg i dag siger til mine klienter, at jeg forstår deres nervøsitet og ubehag ved fx at være synlig på de sociale medier, optage en video eller sælge sig selv og sine ydelser, så mener jeg det med hver en celle i min krop. For jeg har selv været der. Jeg ved i dag, at det handler om fokus og mod til at turde forfølge den drøm der er bosiddende i dig. Det handler også om, at hver en lille succesoplevelse, er med til at forme det store billede. 
 

I dag er min største motivation mine børn. Når jeg går efter mine største drømme, så viser jeg også dem, at de kan gå efter deres. Jeg troede engang at jeg skulle have den rigtige uddannelse, gå i det rigtige tøj eller sige tingene på en bestemt måde for at blive anerkendt. Jeg har erfaret, at den største anerkendelse du overhovedet kan få, er den du kan give dig selv, når du går den vej i livet som føles rigtig for dig. Og hvilken befrielse. 

Alt det jeg også er.. 

1U9A0675.jpg

Mine resultater & CV

 • Selvstændig siden 2017 med afsæt i personlig branding, strategi, markedsføring og personlig udvikling 
   

 • Uddannet coach hos Sofia Manning (2019)
   

 • Uddannet ergoterapeut med erfaring indenfor neurologi (2016)

 

 • Over 17.000 følgere på mine sociale medier
   

 • Mere end 1.400 klik til min hjemmeside hver måned
   

 • Hjulpet mere end 2000 selvstændige med at vækste deres forretning igennem workshops, online kurser og forløb
   

 • Deltaget i utallige kurser, masterminds og mentorforløb i ind- og udland i NLP, strategi, branding og personlig udvikling ved bl.a. Melanie Ann Layer og Tony Robbins. 
   

 • OLYMPUS ambassadør
   

 • Fotografier publiceret i diverse magasiner og TV-programmer, bl.a. Femina, "ForsideFruer", "Go' Morgen Danmark", Ridehesten, Alt for Damerne m.fl.

1U9A0586.jpg

Personligt

 • Mor til Isabella fra august 2016, og Alfred fra april 2021 som jeg har med min mand Anders 
   

 • Nybygger, byggede vores drømmehus i 2019 
   

 • Bigtime Pepsi Max addicted 
   

 • Rejse- og eventyrlysten!
   

 • Projector i mit Human Design, vandmand i stjernetegn og 3'er i Enneagrammet 
   

 • Kæmpe dyreelsker (har redet siden jeg var 10 år), men virkelig ikke glad for natsværmere!
   

 • Ekstremt dårlig til at puste balloner op (don't ask)

MSP_9689.jpg

NEXT LEVEL BUSINESS MENTORFORLØB

Den strategi du har manglet for at tage dit personlige brand, din omsætning og dit mindset til næste niveau

NEXT LEVEL BUSINESS PODCAST

Mere inspiration?

Lyt med hver 14. dag til en ny sprød episode om fx. succesfuldt mindset, personlig branding og true-stories om livet med business, børn og villa!

Lyt med her

1.png
2.png
01 - 1 MIILION BUSINESS TAKEAWAYS.png
MSP_9760.jpg

DO IT YOURSELF LØSNINGEN

Ok - ikke helt selv of course! Jeg viser dig hvordan du skaber mere succes i mine online kurser, som du kan nuppe i dit eget tempo med benene oppe og med en iskaf' i hånden!

Online kurser

bottom of page