5 UGERS BOOTCAMP TIL AT KICKSTARTE DIN ONLINE BUSINESS


Jeg gætter på at du er havnet her fordi du; 
 

 • Ønsker at skabe et online kursus/forløb, men ikke aner hvor du skal starte, hvad det skal koste, eller hvad det reelt skal indeholde
   

 • Drømmer om nå ud til endnu flere mennesker med den viden du har, så du kan hjælpe endnu flere og sprede dit budskab
   

 • Har indset at din 1:1-tid er begrænset. og at du med online kurser endelig kan skabe den frihed du drømmer om i din business!
   

 • Gerne vil lære metoden til at få skabt et succesfuldt online kursus fra start, fra en der har gået vejen selv og solgt utallige online kurser på bare 2 år

Er det dig? Perfekt! Så er du landet det rette sted

Jeg vil elske at lære dig;

 • Hvordan du skaber et online kursus ud fra din passion og sælger det på en autentisk måde (uden at sælge din sjæl, I promise)
   

 • Hvordan du planlægger og organiserer dit online kursus uden at gå død i dit indhold før du overhovedet er kommet igang!
   

 • Hvordan du prissætter dit online produkt og ikke lader dig selv sælge ALT for billigt! 
   

 • Hvordan du opsætter, filmer og tilrettelægger dit online kursus uden at købe dig fattig i alverdens teknik og udstyr, men i stedet kan skabe det på en simpel måde, hvor du kan starte med det samme! 
   

 • Min go-to-plan til at lancere dit magiske online kursus uden at spænde ben for dig selv (og dit salg), så du kan få udsolgt dit online kursus i en fart! 

MSP_9718.jpg

Jeg drømte også om at skabe flere salg og mere frihed

Halløj, ambitiøse du! 

Jeg ved at det at skabe et online kursus virker mega uoverskueligt for dig lige nu. Eller måske har du allerede skabt dit første online kursus, men det solgte slet ikke som du håbede på.

Da jeg skabte mit første online kursus for knapt 2 år siden, var det også med frygt for at det ville blive et kæmpe flop. Men jeg stod der, hvor jeg ikke havde flere timer i døgnet at give af, og jeg ønskede at skabe langt mere frihed i min virksomhed så jeg også havde tid og ro til min familie og alt det andet der er vigtigt for at skabe et liv i balance. 

Jeg ville gerne nå ud til mange flere! Jeg ville øge synligheden for mit brand og ikke lade mig nøjes med kun at hjælpe dem som fysisk kunne komme til mig. 


Der skulle et par online produkter og kurser på "hylderne" før jeg virkelig forstod hvad det handlede om, og hvorfor nogle online kurser sælger, og andre ikke gør.

 

Jeg ved nu at hemmeligheden ligger i forarbejdet, og derfor har jeg skabt denne bootcamp! Så du kan komme rigtigt fra start og skabe et succesfuldt online kursus!

I dag har jeg skabt mig en række online kurser som jeg kan sælge i et flow der passer ind i min business. Og jeg ved at du kan gøre det samme! 


Kræver det tid at skabe? Ja, men ikke længere end du kan skabe det på et par uger. 

Kan det være simpelt og enkelt? YES! 

 

Jeg vil elske at vise dig hvordan, så du også kan skalere din business, hjælpe mange flere og øge din omsætning!

High fives 
Majken 

Mine personlige resultater lyver ikke
 

 • Gået fra en månedlig omsætning på 5.000-10.000 kr. til +100.000 kr/md. på bare 2,5 år

 • Frihed til at bestemme hvor meget (og hvornår) jeg vil arbejde om ugen

 

 • Over 450 salg af online kurser
   

 • Over 17.000 følgere på de sociale medier 

 • Over 1.400 klik til min hjemmeside hver måned

 

 

DET PRAKTISKE 

STARTDATO: 
Bootcampen starter mandag d. 8. marts kl. 09.00 og kører i 5 uger. 
Det hele foregår ONLINE, så du kan være med fra din sofa med en lækker iskaffe i hånden! Kan du ikke være med fra start, eller vil du tage kurset i eget tempo? Bare rolig! Du har evighedsadgang!

MODULERNE: 
Modulerne består af en video af ca. 15-30 minutters varighed, samt en workbook med øvelser og skabeloner. Du får adgang til alle modulerne med det samme. Du skal afsætte ca. 1,5 times arbejdstid pr. modul.

FACEBOOKGRUPPE OG Q&A'S:
Når du køber adgang til bootcampen får du samtidig adgang til den hemmelige Facebookgruppe, hvori du alle hverdage kan få sparring på dit online kursus + deltage ved de 3 x 1-times Q&A-kald der er lagt i uge 1 og uge 3.
Her kan du få direkte rådgivning om dit online kursus samt om din branding og salg, Vi finder tidspunkter for Q&A's sammen i gruppen, så tidspunktet tilgodeser flest mulige. 

EVIGHEDSADGANG: 
Du har adgang til alt materialet til evig tid når du først har købt adgang, og kan altså derfor gennemgå materialet i det tempo der passer dig. 

BEGRÆNSET PLADSER: 
Dørene lukker allerede søndag d. 7. marts 2021.

DET SIGER MINE KURSISTER

"Hej Majken! Først vil jeg bare sige tusind tak for lækkert udførligt materiale som ramte spot on. Det har gjort mig så meget mere klar til start. Mangler kun de sidste ting, og så går jeg i luften!

Tak for altid kanon energi og for at give mig troen på at det nok skal lykkedes!" 

- Camilla Kaufmann, Cert. Kostvejleder

MODULERNE

MODUL 1  
FUNDAMENTET

 • Bliv skarp på din ideelle kunde, din niche og dit sparkling spot (så du undgår at skabe et online kursus der ikke fanger dine kunders opmærksomhed)
   

 • Få idéen til dit online kursus og find ud af hvilken type online kursus du skal skabe
   

 • Få din titel på plads (og lær hvorfor du ikke skal kalde dit online kursus for hvad som helst..)

MODUL 2  
OPBYGNING

 • Sådan skal dit online kursus opbygges, og hvad det skal indeholde for at dine kursister får succes med det
   

 • Hvordan du koger alle dine idéer, ord og tanker ned til spiseligt (og simpelt, trust me!) indhold som dine kursister ikke kløjes i, men som de vil elske
   

 • Hvilken freebie skal du bruge for at tiltrække varme kunder, og hvordan? Challenge, videoundervisning eller e-bog? Du får min go-to-plan.
   

 • Hvordan du allerede nu kan begynde at italesætte dit online kursus og plante små frø før dit salg (denne metode vil være en gamechanger for dig!)
   

 • Bliv fuldstændig skarp på din pris og hvorfor du ikke ikke kun skal sætte prisen ud fra hvad du tror dine kursister vil betale. 

MODUL 3  
VIDEO OG GRAFIK

 • ALT hvad du har brug for at vide om video, lyd og billede for at komme igang med at optage dit online kursus på den mest simple måde
   

 • Mit hemmelige trick til at blive tryg ved at lave video
   

 • Sådan får du en rød tråd i dit online kursus, så dit brand skinner igennem
   

 • Hvordan du bruger slides og Voice over til at skabe dine videoer
   

 • Opsætning af workbooks og hvad de skal indeholde for at dine kursister får succes

MODUL 4  
OPSÆTNING OG EKSEKVERING

 • De 4 vigtigste elementer du skal have på din landing page/hjemmeside for at sælge dit online kursus
   

 • Guide til de to mest simple platforme/metoder du kan bruge til at sælge dit online kursus fra
   

 • Sådan betaler dine kursister for dit online kursus (og hvorfor ratebetaling er en god idé)

MODUL 5
SUCCESFULD LAUNCH OG SALGSMINDSET

 • Min ultimative guide til at opbygge en lanceringsplan for dit online kursus, der giver dig de bedste forudsætninger for salg (yes please!)
   

 • Hvordan du skaber et tilbud på dit online kurser som dine potentielle kunder ikke kan sige nej til! 
   

 • Hvad du skal gøre (og mere interessant: IKKE gøre) under din launch-periode på dine sociale medier
   

 • Hvordan du undgår at gå fuldstændig bananas i dine "der er ingen der køber!"-tanker, og hvad du skal gøre i stedet for
   

 • Hvordan du skaber et flow i dit salg af dit online kursus, så du kan sælge det igen og igen og ...

SPØRGSMÅL & SVAR 


Q: Får jeg adgang til alt indholdet med det samme? 
A: Yes! Du får adgang til alle 5 moduler fra d. 8. marts, så du enten selv kan gå igang med lige det modul du har lyst til ELLER føles slavisk med gruppen i de fem uger bootcampen står på. Du har evighedsadgang til al indholdet efterfølgende. 

Du får adgang til Facebookgruppen + din bonus d. 8. marts 2021. 

 

Q: Jeg er coach, er bootcampen noget for mig? 
A: Ja! Denne bootcamp henvender sig primært til dig der sælger ydelser og viden i din business, som fx kostvejleder, coach, terapeut, rådgiver, markedsføringsspecialist eller lign. Er du i tvivl om den er for dig, er du velkommen til at sende mig en mail. 

Q: Hvilke platforme underviser du i? 
A: Jeg tager udgangspunkt i EasyMe i dette kursus, men du kan sagtens være med selvom du bruger en anden platform som fx Simplero el.lign. Jeg viser dig hvordan du bruger iMovie til at klippe video, og Canva til at skabe grafik til dit online kursus.

Q: Jeg har aldrig lavet et online kursus før, er bootcampen for mig? 
A: Yes, den er præcis for dig, i det at jeg tager dig med step-by-step i den metode som jeg har brugt til succesfuldt at skabe og sælge mine online kurser. Men det er også for dig der før har skabt et online kursus, men som ikke har haft et succesfuldt salg og derfor ønsker at lære min metode til øge salget og skabe et succesfuldt brand. 

Q: Jeg kan ikke være med alle fem uger, kan jeg stadig få gode resultater ved at deltage? 
A: Du kan sagtens få et stort udbytte af bootcampen selvom du ikke kan ligge al din energi i den lige nu og her. Fra tidligere kursister ved jeg, at de virkelig værdsætter at kunne logge ind og bruge materialet også her over et halvt år efter. Q&A-kald bliver gemt i gruppen, så du kan se dem selvom du måske ikke har mulighed for at deltage Live. Vi finder tidspunkter for Q&A's sammen i gruppen, så tidspunktet tilgodeser flest mulige.

 

Q: Jeg er virkelig ikke særlig teknisk anlagt, får jeg noget ud af at være med på bootcampen?
A: At skabe et online kursus kræver selvfølgelig at du har gåpåmod og lyst til at lære den mere tekniske del. Men de platforme jeg personligt bruger til at skabe mine egne online kurser på er yderst brugervenlige, og jeg er sikker på du også kan lære at bruge dem. 

Læs hvad andre har fået ud af mine undervisninger

BONUS TIL DIG
Lær hvordan du skaber en rød tråd fra dit brand og til dit online kursus, med lækker grafik i Canva.

Jeg viser dig igennem videoundervisning (hvor du følger med på min skærm) hvordan du laver smukke slides, de fancy billeder med dit billede i en iPhone, macbook eller bærbar (som set her på min side), og en smuk og simpel workbook til dit online kursus.

Undervejs giver jeg dig mine bedste fif til at sætte grafik op på en måde der er æstetisk og iøjenfaldende. 

VÆRDI 1.600 KR. 
 

 • Black Facebook Icon
 • Black Instagram Icon

© Copyright 2021 Majken Soelberg Photography & Coaching | CVR. nr. 37055484

Handelsbetinglser | Cookies