top of page
Sommersalg freebie.png

Hånden på hjertet:
Hvor meget salg har du i de perioder, hvor du er stille i din forretning?

Vi ved at ferieperioder for mange selvstændige kan være ensbetydende med øget pres og dårlig samvittighed over, om der nu kommer nok salg ind. Følelsen af at gå glip af salg, om ens publikum kommer til at glemme en, og om der overhovedet er nogle der køber når der er gået sommerferie i dén. 

Vi har begge stor erfaring og ekspertise med salg og markedsføring af soloselvstændige, og vi VED at du kan lykkes med at sælge - selv når du holder ferie, og selv når du tror at der ikke er nogle der er i købe-humør. 

 

I vores gratis videoundervisning om salg får du: 

  • 4 metoder til hvordan du kan skrue op for dit salg - selv hvis du ikke føler at du har noget at sælge lige nu 
     

  • Vores bedste råd til hvad du skal gøre, hvis du går på ferie lige om lidt, og gerne vil sælge selvom du holder fri 
     

  • Svar på hvilke salgsgreb der virker bedst, selv hvis du har helt kolde leads


 

Klar til at skrue op for dit sommersalg?

Modtag med det samme adgang til 35 minutters video, hvor vi guider dig igennem vores bedste salgshack!Undervisningen er relevant for alle selvstændige der lever af at sælge deres viden/kompetencer eller services.

God fornøjelse!
Maja Lykke x Majken Soelberg 

hoj_oplosning_DSC1679.jpg
1K4A1346.jpg

MAJA LYKKE x MAJKEN SOELBERG

Vi er to erfarne, passionerede og ambitiøse businessmentorer der brænder for at give selvstændige værktøjer til at hæve deres salg, skrue op for deres omsætning og ned for deres arbejdstid. 

Vi har begge hver vores succesfulde forretninger hvor vi hver især omsætter for +1.000.000 kr/året, samtidig med at vi ikke går på kompromis med vores familie og frihed.

For os kommer succes af både strategi og mindset, og det er disse værktøjer vi deler ud af på vores fælles undervisninger og forløb. 

bottom of page